Prima pagină » FOTO 10 hale, 3 milioane euro, cel mai mare depozit logistic de frig din Moldova cu temperaturi de -18 și -24 grade 
Economic

FOTO 10 hale, 3 milioane euro, cel mai mare depozit logistic de frig din Moldova cu temperaturi de -18 și -24 grade 




Proiectul de 3 milioane de euro pe care compania Casa Pâinii îl va implementa pe platforma fostei fabrici de zahăr din Bucecea va duce la construirea celui mai mare depozit logistic de frig din zona Moldovei. 

Omul de afaceri Florian Moruzi, managerul Casa Pâinii, a declarat că pe lângă relocarea liniilor actuale de producție din municipiul Botoșani vor fi create noi linii de producere panificație-patiserie-cofetărie care să deservească atât Botoșani, cât și Suceava, iar Bucecea este undeva la mijlocul drumului dintre cele două. 

Pe locul fostelor ruine de la fabrica de zahăr de la Bucecea, Casa Pâinii va construi 10 hale, dintre care două de ambalare, în care vor fi dispuși 1800 de paleți la temperaturi de -18 grade Celsius și -24 de grade Celsius. Halele vor avea 11,7 metri înălțime și o amprentă la sol de 60×40 m, proiectarea investiției fiind făcută în Germania. 

Termenul de finalizare a proiectului este de 2 ani. 



 


”Am de adus multe mulțumiri. În primul rând administrației locale Bucecea, primarului Angel Gheorghiu, viceprimarului Dănuț Avătămăniței, doamnei Mihaela Andrei și întregii echipe din primăria Bucecea. Vreau să mulțumesc bunului meu prieten Ionuț Abordeoaei, cel care a făcut minuni în proiectare într-un timp extrem de scurt.

În fapt mă voi întoarce acolo unde am început acest domeniu. În `99 am deschis prima secție de panificație la Bucecea și după 21 de ani, vom veni mai consolidați, moderni și unici în această parte a țării, cu doua obiective. O fabrică modernă și un depozit logistic unic în această parte a României. Vă mulțumesc pentru încurajări și sunt convins că acolo unde a pus Casa Pâinii primul steag, vor veni investiții pe măsura potențialului zonei. Doamne ajută!”, a declarat omul de afaceri Florian Moruzi