Prima pagină » De ce sa apelezi la servicii profesionale de dezinfectie? Afla raspunsul de aici
Economic Știri locale

De ce sa apelezi la servicii profesionale de dezinfectie? Afla raspunsul de aici

Viata la casa este plina de avantaje. O mica gradina, un loc de joaca pentru copii sau un loc pentru luat masa in aer liber. Cu totii ne dorim aceasta libertate insa nu trebuie sa neglijam nici responsabilitatile care vin la pachet. 

Specialistii in dezinfectie Valcea ne spun care sunt cele mai importante aspecte de luat in calcul atunci cand trebuie sa asiguram un mediu sanatos pentru viata familiei noastre. 

Sfaturi pentru iubitorii de pisici de la specialistii in dezinfectie Valcea

O casa la curte ne garanteaza faptul ca vom avea multi musafiri care ne vor vizita ziua sau noaptea. De cele mai multe ori vom gasi urme alte trecerii lor. Din acest motiv este important sa stim sa descifram aceste urme si sa actionam in consecinta pentru a fi in afara oricarui pericol. 

Pisicile sunt printre cele mai curioase fiinte care vor veni in vizita. Vor fi mereu prezente pentru a primi ceva de mancare, putina atentie sau pentru a se bucura de razele soarelui. Unele sunt mai curajoase, asa ca vom putea sa le vedem chiar noi in timpul vizitei, altele sunt mai fricoase asa ca vor veni in special noaptea. 

Specialistii in dezinfectie ne atentioneaza asupra faptului ca aceste pisici, desi in general prietenoase si nepericuloase, vor lasa cu siguranta in gradina sau in nisipul copiilor, urme de fecale si de urina. Este important ca locurile in care stau si se joaca cei mici (tobogane, nisipare, jucarii) sa fie curate si fara urme de contaminare. 

 

Pisicile sunt dragute dar daca nu sunt ingrijite ne pot afecta sanatatea

Specialistii in dezinfectie ne atrag atentia asupra principalelor boli pe care pisicile le pot trasmite atat prin contactul direct cu fecalele cat si prin zgarieturi sau muscaturi. 

  • Toxoplasmoza;
  • Rabie;
  • Boala zgarieturii de pisica;
  • Salmonela;
  • Campylobacter;
  • Giardia;
  • Viermii intestinali.

Daca ne putem feri anumite de pericole, evitand contactul direct cu pisicile, pentru a nu fi muscati sau zgariati, cand vine vorba despre mizeria pe care pisicile o lasa in urma, este putin mai complicat. 

Specialistii de la dezinfectie Valcea ne spun ca oricat de mult am incerca sa prevenim contaminarea cu microbii transmisi prin fecalele pisicilor, este aproape imposibil sa reusim acest lucru. Ideal este ca inainte de utilizare, jucariile sau alte lucruri lasate in spatiu liber sa fie dezinfectate cat mai bine. 

Pentru a igieniza intreaga zona, atat in exterior cat si in interior, cel mai bine este sa apelam la experti. Deoarece folosesc produse profesionale si au multa experienta in spate, specialistii in dezinfectie ne pot recomanda cele mai bune metode, adecvate familiei noastre. 

 

Mai bine sa previi decat sa tratezi

Viermii intestinali care paraziteaza pisicile pot infecta si omul. Infestarea este destul de facila, mai ales daca igiena este una precara. Ouale acestor viermi intestinali (toxocariasis) ajung prin fecale in sol si este suficient sa ducem mana murdara la gura pentru a ne infecta la randul nostru. Pentru copiii mici pericolul este cu atat mai mare deoarece ei nu constientizeaza despre ce este vorba. Isi duc frecvent mana la gura sau jucariile si se intampla chiar sa manance de pe jos. 

Desi nu este cazul sa devenim ipohondri sau sa dezvoltam fobii, specialistii in servicii dezinsectie Valcea ne sfatuiesc, totusi, sa acordam o mare atentie acestei situatii. Ouale viermilor se prind de intestine si pot penetra peretele acestora. Consecinta este ca se pot raspandi in tot organismul uman, necesitand un tratament destul de costisitor si cu odurata de vindecare destul de lunga. 

Pisicile si bolile pe care le pot trasmite sunt doar cateva dintre motivele pe care specialistii in dezinfectie Valcea le precizeaza atunci cand vine vorba despre siguranta intregii familii. Pentru mai multe informatii intrati pe site-ul www.agromadpest.ro