Prima pagină » O tânără încearcă să-și salveze tatăl. Are nevoie de donatori de sânge din grupa AB4 RH Negativ
Știri locale

O tânără încearcă să-și salveze tatăl. Are nevoie de donatori de sânge din grupa AB4 RH Negativ

 



 


O tânără are nevoie de ajutor pentru a încerca să-și salveze tatăl. Apelul Oanei Horobeț făcut pe Facebook este impresionant și arată problemele cu care se confruntă sistemul sanitar pentru că numărul donatorilor de sânge este extrem de mic, iar cel al grupelor rare este și mai mic.

 

”Bună ziua!

Vă rog din suflet, cine ne poate ajuta, este nevoie de sânge grupa AB4, RH NEGATIV (se găsește rar) pentru tatăl meu, GACIU VASILE internat la Institutul de Boli Cardiovasculare Profesor Doctor George I.M. Georgescu IAȘI pentru o INTERVENȚIE PE CORD DESCHIS. Se poate dona la Centrul de Transfuzii Sanguine IAȘI sau la orice alt centru din țară specificând donația în numele lui. Dacă reușește cineva să doneze, am nevoie la final de o poză cu scutirea de donator pentru a o prezenta la spital.

Vă mulțumesc!”, a postat Oana Horobeț pe contul său de Facebook.

Cei care vor să o ajute o pot contacta pe Facebook și la numărul de telefon 0741703100. Puteți dona sânge atât în Botoșani, cât și în Iași pentru a salva viața lui Vasile Gagiu.

 

Apelul Oanei Horobeț beneficiază și de sprijinul Asociației ”Susține-o pe cei de lângă tine” în căutarea de donatori din grupa de sânge AB4 RH Negativ.