Prima pagină » VIDEO PSD-iștilor le-a căzut fața! A mers pe scenă, la înscăunarea Doinei Federovici, și a cerut DRUMUL STRATEGIC 
Administrație Știri locale

VIDEO PSD-iștilor le-a căzut fața! A mers pe scenă, la înscăunarea Doinei Federovici, și a cerut DRUMUL STRATEGIC 




Când era Viorica Dăncilă premier, iar țara era condusă de Liviu Dragnea, el era cel mai cunoscut protestatar.

A cerut de multe ori demisia lui Costică Macaleți, cel pus de PSD președinte al Consiliului Județean, pentru că drumurile din județ sunt într-o stare deplorabilă și pentru că deși avea bani europeni nici măcar nu a reușit în patru ani să înceapă lucrările la drumul județean strategic. 

Cunoscutul Daniel Câșlariu, fondatorul Grupului Civic Botoșani, omul care a reușit să construiască mai multe case de la zero din donații pentru familiile nevoiașe, a marcat și înscăunarea Doinei Federovici, președintele PSD, în funcția de președinte al Consiliului Județean. 

Într-o sală plină de PSD-iști, după depunerea jurământului de credință în funcție a consilierilor județeni și a Doinei Federovici, când de la prezidiu s-a adresat sălii dacă mai este cineva care vrea să spună ceva, singurul care s-a ridicat și a spus că vrea să spună câteva cuvinte a fost Daniel Câșlariu, deși în sală erau și foarte mulți liberali care au tăcut.



 

 

Câșlariu nu a cerut ceva pentru el, ci pentru Botoșani: drumuri și ajutor pentru familiile sărace. 


”Vin în fața voastră să vă rog să vă faceți munca, cum nu și-a făcut altcineva niciodată. Să rămâneți în istoria Botoșaniului, să implementați acel drum strategic care este marea mea problemă. Au trecut ani și nu s-a făcut nimic. Prima voastră grijă să fie acest proiect. Să vă îndreptați atenția către partea socială, către acei oameni uitați de toți. Am ajuns și le-am văzut necazurile, am văzut că mulți primari nu și-au făcut treaba. Îmi doresc să fie prima și ultima mea intervenție aici și vreau ca la sfârșitul mandatului să vă felicit pentru ce ați făcut pentru județul nostru”, a spus Daniel Câșlariu, cel care a felicitat-o pe Doina Federovici pentru că este prima femeie care va conduce Consiliul Județean Botoșani.