Prima pagină » VIDEO Doina Federovici a depus jurământul în funcția de președinte al CJ. ”Există un singur județ. Toți aleșii locali și toți parlamentarii trebuie să tragem în aceeași direcție”
Administrație Știri locale

VIDEO Doina Federovici a depus jurământul în funcția de președinte al CJ. ”Există un singur județ. Toți aleșii locali și toți parlamentarii trebuie să tragem în aceeași direcție”



 


Pentru prima dată în istorie, Consiliul Județean Botoșani va fi condus de o femeie, de Doina Federovici, președintele PSD. 

Aceasta a depus jurământul de credință în funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani într-o ședință organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a permite accesul invitaților în condiții de maximă siguranță. 

Federovici 

Doina Federovici a transmis că din acest moment există un singur județ, că luptele politice trebuie să fie stopate și toți parlamentarii și toți primarii să lupte pentru dezvoltarea fiecărei localități în parte și a întregului județ. 



 


”Cu mâna pe inimă, cu credință de dumnezeu și cu simț de răspundere am depus astăzi, pentru a cincea oară, jurământul de credință în fața botoșănenilor, de două ori consilier județean, de două ori senator al României și astăzi în funcția de președinte al Consiliului Județean. 

Dragi botoșăneni, vă asigur că în urma celor două mandate de senator și a consultării cu locuitorii județului, atât eu și toți cei din echipa mea știm ce avem de făcut. 

Voi fi reprezentantul tuturor botoșănenilor, atât a celor care m-au votat, cât și a celor care au avut o altă opțiune. 

A venit timpul să punem capăt certurilor, antagonismelor și atacurilor politice de orice fel. Toți aleșii locali și toți parlamentarii județului Botoșani trebuie să tragem în aceeași direcție, aceea de a asigura un nivel de trai mai bun pentru fiecare botoșănean prin investiții în sănătate, educație, infrastructură, locuri de muncă. 

Din acest moment, există un singur județ care ne aparține tuturor și căruia îi aparținem toți. 

Prioritățile mele vor fi sănătatea și educația, dotarea și modernizarea infrastructurii sanitare și școlare, a infrastructurii rutiere și de utilități a localităților din Botoșani. Fiecare botoșănean contează pentru mine și echipa mea, de aceea principalii mei consilieri cu care mă voi sfătui în fiecare zi vor fi botoșănenii. 

Biroul meu și al colegilor mei va fi în județ, printre botoșăneni. știu ce am de făcut și voi aduce alături de mine toți specialiștii de care avem nevoie. 

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”, a declarat Doina Federovici în primul său discurs de președinte al Consiliului Județean Botoșani. 

 

Federovici a primit florin din partea soțului său, care a asistat la tot ceremonialul alături de fiica lor, din partea deputatului Marius Budăi și a lui Mircea Acatrinei, primarului comunei Coșula.