Prima pagină » PSD a decis: Birta – vicepreședinte CJ, Huțu – administrator public CJ, Buhăianu – viceprimar
Politică

PSD a decis: Birta – vicepreședinte CJ, Huțu – administrator public CJ, Buhăianu – viceprimar



 

PSD Botoșani a decis care sunt primele mutări pe care le va face după ce vor avea loc învestiturile în funcție la conducerea Consiliului Județean Botoșani și la Primăria Botoșani în urma câștigării alegerilor locale din 27 septembrie. 

 

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a fost aleasă de botoșăneni să fie prima femeie care va ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, iar Cosmin Andrei a fost ales primar al municipiului reședință de județ. 

 

Federovici spune că în urma Comitetului Executiv al PSD Botoșani s-a stabilit cu cine va face PSD alianțe și cine vor fi cei nominalizați pentru funcțiile de vicepreședinte al CJ, respectiv viceprimar al Primăriei Botoșani. 

 

 

loading…

 

”Am stabilit ca la CJ să facem alianță cu ALDE, iar la CL cu Pro România. Astfel, PSD va avea un post de vicepreședinte al CJ, pentru care am vrut continuitate și va rămâne pe funcție Dorin Birta, iar la CL vom avea un post de viceprimar pentru care l-am nominalizat pe Bogdan Buhăianu, urmând ca celălalt post să fie al Pro România. De asemenea, la Consiliul Județean am decis ca Alexandra Huțu să fie noul administrator public al instituției. Imediat după învestirea în funcție vom începe implementarea proiectelor anunțate”, a declarat Doina Federovici, liderul PSD Botoșani.