Prima pagină » Opteaza pentru aparatul auditiv reincarcabil perfect adaptat stilului tau
Știri locale

Opteaza pentru aparatul auditiv reincarcabil perfect adaptat stilului tau



Daca esti un nou purtator al unui aparat auditiv sau dimpotriva, dar esti o persoana foarte activa, atunci cu siguranta iti doresti sa alegi cel mai bun dispozitiv pentru ca toate cerintele tale sa fie ideplinite. 

Daca iti doresti sa uiti de vechile aparate care utilizeaza baterii, ai la dispozitie mai multe modele de aparat auditiv reincarcabil, iar tu il vei putea alege pe cel care ti se potriveste in cea mai mare masura. Acestea au toate functiile pe care tu ti le poti dori, astfel ca se vor potrivi cu stilul tau de viata foarte ocupat.

Alege un aparat auditiv reincarcabil de cea mai buna calitate

Un asemenea aparat auditiv iti va asigura calitatea superioara a auzului, insa acesta iti va indeplini toate cerintele pe care le-ai putea avea. Daca activitatile desfasurate, iti ocupa o buna parte din zi, cu siguranta acestea reprezinta solutia optima pentru tine. 

Aceste aparate auditive sunt mici si cu un design placut, si ai posibilitatea de a alege dintre cateva culori disponibile. Daca nu esti decis ce model ai putea sa alegi, este recomandat ca mai intai sa-ti faci toate testarile audiologice recomandate, si in functie de rezultatele primite poti lua o decizie impreuna cu audiologul tau.

Exista mai multe modele de aparate auditive performante reincarcabile, dar vom descrie trei dintre aceste modele, pentru ca tu sa ai o idee despre tot ceea ce iti pot oferi.

Cele trei aparate care urmeaza a fi prezentate sunt: StyleLine / StyleLine BT, Stellar M 8C BTE si Stellar RIC 8C.

Modelul StyleLine by Rexton are dimensiuni mici si un design ingenios bi-color. Acesta iti va oferi experienta unei auditii cat se poate de naturale. Pentru ca acesta este unul reincarcabil, te vei putea bucura pana la patru zile fara a fi necesara incarcarea acestuia. 

De asemenea, kitul mobil de incarcare iti va permite incarcarea de pana la trei ori a aparatelor auditive, fara a fi necesara conectarea la o sursa electrica.

 

Cu o singura incarcare completa poti utiliza fara probleme aparatul auditiv timp de 19 ore, iar daca alegi o incarcare rapida de 30 de minute, atunci timpul de utilizare va fi de aproximativ 5 ore. 

In cazul urmatoarelor doua modele sunt aparate auditive inteligente, iar bateria acestora are o autonomie de 24 de ore. Acestea au o conectivitate directa cu dispozitivele care au Bluetooth si functia My Voice, astfel ca tu iti vei putea recunoaste vocea. 

O incarcare completa a acestora dureaza in medie 4 ore, iar tu il vei putea utiliza timp de 24 de ore fara sa-ti faci griji. Ambele modele sunt potrivite chiar si pentru pacientii cu grade severe ale hipoacuziei. 

Asa ca, aceste aparate auditive performante reincarcabile reprezinta cea mai buna alegere pentru o viata activa!

Descopera ofertele produselor de inalta performanta

WESOUND ofera clientilor produse si servicii de inalta calitate. Indiferent daca alegi una dintre testarile audiologice sau daca iti doresti un aparat auditiv pret bun, aici este locul potrivit.

Specialistii de la wesound.ro te pot indruma si iti pot oferi toate sfaturile necesare pentru ca tu sa optezi pentru cea mai buna variata. Prin purtarea unui aparat auditiv, calitatea vietii tale va fi mult imbunatatita.