Prima pagină » Cătălin Silegeanu: Cer public renumărarea tuturor voturilor Buletin cu buletin, filă cu filă! Este o rușine!
Politică

Cătălin Silegeanu: Cer public renumărarea tuturor voturilor Buletin cu buletin, filă cu filă! Este o rușine!



Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, cel care a candidat independent la Primăria Botoșani și a obținut 1505 voturi, a cerut renumărarea tuturor buletinelor de vot.

Acesta a depus astăzi o solicitare oficială în acest sens.
Acuzele lui Silegeanu vin alături de cele ale primarului Cătălin Flutur și ale PNL prin care solicită renumărarea voturilor anulate.



”Cer public renumărarea tuturor voturilor Buletin cu buletin, filă cu filă! Am aproape 1505 de oameni în spate, care și-au pus încrederea în mine acolo și nu vreau să îi dezamăgesc!

Biroul Electoral Central trebuie sa își câștige credibilitatea. Să arate oamenilor că manevrele din timpul procesului de vot nu pot și acceptate. La fel, nici presiunea asupra vreunui membru de acolo, nu poate funcționa. Nu circul sau hoția pot impune primarul sau reprezentanții in Consiliul Local!

De peste 24 de ore nu avem nicio reacție fermă din partea autorității statului! Doar reacțiile taberelor politice implicate. Este o rușine! Statul român își batjocorește plătitorii de taxe și impozite”, a declarat Cătălin Silegeanu.