Prima pagină » Doina Federovici, mesaj după finalizarea alegerilor: ”Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați de domnii Iohannis și de Orban, de toți liberalii din Botoșani”
Politică

Doina Federovici, mesaj după finalizarea alegerilor: ”Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați de domnii Iohannis și de Orban, de toți liberalii din Botoșani”



 

senator Doina Federovici, presedintele PSD Botosani

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, mesaj după închiderea procesului de vot pentru alegerile locale din 2020: 

”Le mulțumim tuturor românilor și botoșănenilor care ne-au susținut și au crezut în noi.

Le mulțumesc tuturor cetățenilor care astăzi au ieșit la vot.

Le mulțumesc colegilor mei de la PSD Botoșani care au fost în campanie alături de mine și de Cosmin și au făcut echipă în fiecare localitate.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie și au fost în teritoriu și au discutat cu botoșănenii din satele, comunele și orașele din Botoșani.

Românii și-au dat seama că au fost înșelați și amăgiți de actuala Guvernare care a făcut totul doar pentru proprii membrii de partid și nimic pentru cetățeni. Mai mult decât atât, fiecare categorie socială și profesională din România și din Botoșani a avut de suferit în ultimul an din cauza măsurilor luate împotriva lor de Guvernul Orban.

Vom realiza numărătoarea paralelă pe fiecare secție de votare, astfel încât să nu existe niciun fel de suspiciune asupra voturilor din nicio localitate.

Am avut o campanie directă de la om la om, sinceră, bazată pe ce am făcut, pe recunoașterea lucrurilor nerezolvate la nivel de județ și în fiecare localitate și pe programele concrete pe care le-am gândit pentru fiecare comunitate locală.

Botoșănenii vor lucruri concrete care să le asigure siguranța unui trai mai bun acolo unde trăiesc. 

Oamenii s-au săturat de planuri economice închipuite și de minciuni cu miliarde de euro pe hârtie, dar în realitatea le sunt amputate pensiile părinților și bunicilor și alocațiile copiilor. 

Sănătatea și siguranța oamenilor, educația copiilor noștri, modernizarea infrastructurii la nivel local și național, asigurarea unui nivel de trai mai bun pentru fiecare român au fost și vor fi principalele principii pentru care nu vom accepta niciun fel de compromis.

Botoșănenii au cele mai mari așteptări de la echipa social-democrată! 

Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați de domnii Iohannis și de Orban, de toți liberalii din Botoșani. 

Numai vorbe! 

Rezultate Zero! 

Avem tot ce ne trebuie ca să revenim la Guvernare, la nivel național, iar la nivel local să câștigăm cele mai multe primării și consilii locale, să câștigăm primăria municipiului Botoșani și să continuăm obiectivele de investiții începute în Guvernarea PSD”

Doina Federovici, președinte PSD Botoșani