Prima pagină » Lovitură uriașă de imagine în plină campanie electorală. Gelu Graur anunță pe cine votează la Primăria Botoșani: ”Ai votul meu!”
Politică

Lovitură uriașă de imagine în plină campanie electorală. Gelu Graur anunță pe cine votează la Primăria Botoșani: ”Ai votul meu!”



Ultima săptămână de campanie începe cu o lovitură uriașă de imagine pentru unul dintre candidații la funcția de primar al municipiului Botoșani. 

Acesta a primit sprijinul public al celui care ar fi putut să fie cel mai dificil contracandidat al său, cunoscutul Gelu Graur. 

Fostul polițist anti-mafia a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care face și o analiză a ceea ce au de ales botoșănenii și reamintește că deși se pronunță public în favoarea unui candidat tot nu se va înscrie în partidul din care provine acesta. 




”EU CU CINE VOTEZ? 

Am tot incercat sa evit acest raspuns. Am tot tăcut de cand a inceput campania electorală! Am tot citit „mersul trenurilor” si tot cu intarziere ajung la destinatie.

DAR TREBUIE SA VOTEZ!!!

USR Bt nu pot vota pentru ca ma tem de cate solutii impecabile si proiecte perfecte au cele 3 zâne care ii conduc la Botosani. Vor fi prea multi bani europeni accesati si dupa ce termina de asfaltat orasul, se vor apuca de autostrada. Nu sunt pregatit sa-mi fie chiar atat de bine! Baietii trag cablu, dar n-au semnal.

PSD nu pot pentru ca sunt un om cu viziuni clare de dreapta si nu ma voi schimba vreodata pentru nicio oferta de functie publica! 

PNL a avut votul meu de fiecare data, dar sunt departe de liberalismul care-mi place si pe care l-am admirat in cartile de istorie. 

Satul de violenta verbala a acestor campanii si de aceleasi utopii ale partidelor politice, voi vota OMUL, nu neaparat partidul! 

Pentru moderatie in declaratii, pentru ca nu cred in miracole politice, pentru ca am gandire liberala, pentru ca am vazut ca poti atunci cand esti lasat, pentru ca stii administratie si mai ales pentru ca nu te consideri perfect…

CĂTĂLIN FLUTUR, AI VOTUL MEU!!! 

P.S. Tot nu vreau sa fiu membru de partid! 🙂

Succes celorlati candidati!”, a postat Gelu Graur pe contul său de Facebook.