Prima pagină » Anunț: Urban Serv angajează strungar universal
Economic Știri locale

Anunț: Urban Serv angajează strungar universal

URBAN SERV SA Botoşani, cu sediul în str. 1 Decembrie nr. 19, organizează selecție dosare pentru recrutare personal: muncitor calificat – Strungar universal = 1 post . 

durată nedeterminată (perioadă de probă conform Legii nr. 53/2003 – republicată, cu modificările şi completările ulterioare) Cerinte/condiţii de ocupare a postului: disponibilitate pentru lucru în ture, conform graficului de lucru, inclusiv în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale; disponibilitate pentru program flexibil; disponibilitate pentru lucru în condiții deosebite (temperaturi extreme) studii medii experienţă în domeniu. 

muncitor calificat – Mecanic auto = 1 post 

durată nedeterminată (perioadă de probă conform Legii nr. 53/2003 – republicată, cu modificările şi completările ulterioare) Cerinţe/condiţii de ocupare a postului : disponibilitate pentru lucru în ture, conform graficului de lucru, inclusiv în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale; disponibilitate pentru program flexibil; disponibilitate pentru lucru în condiţii deosebite (temperaturi extreme) studii medii experienţă în domeniu. 

Acte necesare înscrierii: 

cerere de înscriere copie carte identitate copie certificat naştere, certificat căsătorie copie acte de studii 

copie carte de muncăladeverință vechime în muncă 

  • curriculum vitae 

Dosarele cu actele necesare în vederea angajării vor fi depuse la secretarul Comisiei permanente de selecţie şi testare – Birou Resurse Umane până la data 10.09.2020, ora 10.00. 

Selecția dosarelor se va face în data de 10.09.2020, ora 11.00. Interviul va avea loc în data de 11.09.2020, ora 10.00 la sediul societății. Proba practică (pentru post sofer) va fi susţinută în data de de 11.09.2020, ora 12.00 la Baza Auto. 

Persoanele care vor participa la selecție și nu vor ocupa posturile disponibile, vor fi angajate ulterior, în ordinea rezultatelor obținute, pe măsura vacantări unor posturi echivalente. 

Informaţii privind actele necesare pentru depunerea dosarelor, mod organizare selecție pot fi obţinute la secretarul Comisiei permanente de selecţie şi testare în vederea angajării/Birou Resurse Umane telefon nr. 0231 517912, interior 117 sau 108. 

URBAN SERV