Prima pagină » Proiect depus pentru asfaltarea a încă 11 km de drum în orașul Bucecea 
Administrație Știri locale

Proiect depus pentru asfaltarea a încă 11 km de drum în orașul Bucecea 



După ce a adus finanțări de câteva milioane de euro pentru investițiile derulate în orașul Bucecea în perioada în care a fost subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Angel Gheorghiu, candidatul PSD la funcția de primar al orașului, a mai depus un proiect pentru ca și în următorii ani să fie făcute modernizări în orașul de lângă râul Siret. 

Gheorghiu este și unul dintre puținii candidați la alegerile locale din județul Botoșani care are și un program de relansare economică a urbei pe care vrea să o conducă. 

Acesta a mers la București, la Compania Națională de Investiții, și a depus o solicitare privind includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social , Subprogramul ,, Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” pentru obiectivul de investiții: Modernizare drumuri sătești pe raza U.A.T. Bucecea, în lungime totală de 11 km. În Bucecea, satul Bohoghina a fost asfaltata integral prin PNDL 1 si 2.

”Drumurile bune sunt doar o parte din infrastructura de care au nevoie cetățenii Bucecei. Experiența are rolul ei în definirea bunului mers al unei activități, dar care niciodată nu poate substitui pregătirea în domeniul respectiv. Îmbinarea celor două, a Experienței cu Pregătirea, conduce la Realizări notabile”, a scris Angel Gheorghiu pe contul său de Facebook.