Prima pagină » FOTO Blocuri, un nou LIDL și un restaurant pe locul fostei fabrici de cauciuc ARCA
Economic Știri locale

FOTO Blocuri, un nou LIDL și un restaurant pe locul fostei fabrici de cauciuc ARCA



 

Pe locul fostei fabrici de cauciuc ARCA se vor construi două blocuri și un nou magazin LIDL, dar și un restaurant tip DRIVE al unui cunoscut brand. 

O firmă specializată în demolări, contractată de compania din Iași care a cumpărat terenul rămas neocupat unde a fost fosta fabrică de cauciuc ARCA, lucrează în ritm alert pentru a sparge betoanele rămase de la fosta uzină comunistă.

Muncitorii au dat de niște țevi uriașe care alimentau fosta fabrică de cauciuc. 

Potrivit surselor din piața imobiliară, pe locul fostei fabrici ARCA se vor construi două blocuri, un magazin LIDL, locuri de parcare și, un restaurant al unui cunoscut brand internațional. 

 



 

 

”Blocurile vor fi în partea din spate, înspre Brico va fi magazinul LIDL, multe locuri de parcare și viitorul restaurant, care va fi un Drive, pe o bucată de 1600 mp chiar pe colț, lângă Spitalul de Recuperare”, au declarat sursele citate. 

LIDL vrea să construiască un market în zona industrială pentru că proiectele a două magazine din zonele centrale ale municipiului sunt în impas, cel de la intersecția Petru Rareș cu Bulevardul Eminescu și cel de pe strada Independenței, pe locul fabricii de confecții Rapsodia. 

Se va construi un LIDL chiar lângă Alfa Land, iar cel de peste drum de Rolana Tex, chiar lângă Spitalul de Recuperare va fi al treilea.