Prima pagină » Stoiciuc, pata de culoare din campania pentru Primăria Botoșani, după renunțarea la candidatură ”Rămân în echipa Pro România”
Politică

Stoiciuc, pata de culoare din campania pentru Primăria Botoșani, după renunțarea la candidatură ”Rămân în echipa Pro România”

Mihaela Stoiciuc/ Sursa foto: contul de Facebook Mihaela Vasilică



 

Antreprenoarea Mihaela Stoiciuc, cea care a renunțat la candidatura pentru Primăria Botoșani și a fost înlocuită de Liviu Toma, a postat pe Facebook un mesaj prin care vrea să explice, fără prea multe detalii, motivul ieșirii din cursa pentru funcția de primar. 

Stoiciuc era pata de culoare, la propriu și la figurat, în campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

 

”Dragi prieteni, in lumina ultimelor evenimente petrecute trebuie să vă anunț că am decis pentru o perioadă să mă focusez pe alte proiecte importante în acest moment pentru mine, pentru afacerea mea, pentru familia mea. Această decizie este una bine cântărită și nu exclude continuarea implicării mele in comunitatea noastră, așa cum am făcut și in ultimii ani. V-am promis coloană vertebrală, principii și corectitudine și exact acest lucru îl veți avea din partea mea întotdeauna.

Rămân in echipa Pro România pentru oamenii minunați pe care i-am cunoscut pe parcurs și voi fi alături de echipa de campanie a Pro România, dar voi avea un alt rol. 

Va mulțumesc pentru dragoste si pentru sutele de mesaje de susținere primite in privat”, a postat Mihaela Stoiciuc.