Prima pagină » Mihaela Stoiciuc, Pro România: ”Trecem de panseluțe și borduri, începem reconstrucția de la ZERO. Începem cu canalizarea”
Politică

Mihaela Stoiciuc, Pro România: ”Trecem de panseluțe și borduri, începem reconstrucția de la ZERO. Începem cu canalizarea”



 

 

 

Antreprenoarea Mihaela Stoiciuc, candidatul Pro România la Primăria Botoșani, a declarat că ploile din ultimele săptămâni au arătat că administrația locală trebuie să prioritizeze investițiile și să renunțe la panseluțe și borduri pentru a direcționa banii către sistemele de preluare apă pluvială. 

 

Aceasta susține că inundațiile care au afectat casele, drumurile și autoturismele aflate în trafic, pot fi stopate doar prin investiții într-un sistem uitat de trei decenii. 

 




 

”Fondurile europene, acolo trebuie să găsim soluția pentru a rezolva problema. Trecem de panseluțe, borduri și pavele, trebuie să începem reconstrucția de la ZERO. Începem cu canalizarea care este de pe vremea comunismului, ea trebuie refăcută. Mai avem problema drumurilor, străzilor din Botoșani. Pe alocuri sunt inexistente. Locuitori de pe anumite străzi care plâng de ani de zile și cer minime condiții de trai, de acces la locuințe. După ce vom vedea alocarea de fonduri europene pentru România pentru următorul exercițiu financiar, vom veni cu soluții”, a declarat Mihaela Stoiciuc

Aceasta a precizat că va discuta cu europarlamentarul Corina Crețu posibilele soluții de finanțare europeană pentru municipiul Botoșani.