Prima pagină » Monitor TV și prezentare în PowerPoint primită de la București pentru ca Budăi să arate că PNL guvernează prost VIDEO
Politică

Monitor TV și prezentare în PowerPoint primită de la București pentru ca Budăi să arate că PNL guvernează prost VIDEO

PSD Botoșani a fost forțat de liderii centrali să introducă un minim de tehnologie în sediul partidului pentru ca măcar la nivel de imagine conferințele de presă să fie la nivelul lui 2020, deși modul în care sunt tratate subiectele este tot de la începutul anilor *90. 

Fostul ministru al Muncii, deputatul botoșănean Marius Budăi, a fost primul din istoria PSD Botoșani care a avut la o conferință de presă o prezentare în PowerPoint prezentată pe monitor TV… doar că era una primită de la București, cu subiecte de la nivel central, nimic despre Botoșani. 

Rolul conferinței cu PSD 2.0 a fost acela de a prezenta anumite informații din care să reiasă că PNL guvernează prost România. 

 



 

 

„Da, pandemia a avut un impact negativ asupra economiei dar trebuie de vazut de ce… Scriptic au alocat 3,5 la suta din PIB pentru a relansa economia. Tara noastra este ultima din UE, restul tarilor avand intre 12 – 20 la suta, nu mai vorbim de Germania care are 30 la suta. Ceea ce este mai grav este faptul ca doar 3 miliarde din acesti bani alocati pentru finantarea economiei Romaniei, care inseamna 0,28 la suta din PIB care reprezinta somajul tehnic ajutorul pentru parintii care au stat acasa si acele achizitii publice, doar 0,28 la suta din PIB. Concluzia este ca atunci cand au venit dumnealor (N.R. liberalii) au preluat de la 3,9 si au dus la -4,8, au preluat de 8,5 si atunci chiar daca a fost criza, au dus la 7,1 si criza a mers liniar. Iar in anii de guvernare PSD care spun dumnealor ca au fost dezastruosi”, a explicat Budai.

Fostul ministru a folosit doar datele legate despre creșterea economică, fără a pomeni nimic despre deficitul comercial, producția industrială, execuția și încasările bugetare, volumul de plăți restante lăsat de fiecare guvernare în parte. 

Totodată, pentru fostul ministru Marius Budăi, anii 1990-1992 nu au fost guvernați de PSD, când țara s-a prăbușit din punct de vedere economic, iar 2004-2008 nu a fost PNL la Guvernare, când au fost raportate creșteri economice importante.