Prima pagină » O fabrică din Botoșani produce barieră de vapori pentru etanșarea rosturilor de dilatație la poduri și clădiri
Economic

O fabrică din Botoșani produce barieră de vapori pentru etanșarea rosturilor de dilatație la poduri și clădiri

Compania Hidroplasto anunță lansarea a două noi produse: Barieră de vapori pentru etanșarea rosturilor de dilatație și Covor din Pvc.

 

Barieră de vapori se folosește la etanșarea rosturilor de dilatație atât la poduri cât și la construcții civile, industriale sau de anvergură.

 

Pvc-ul moale plastifiat este folosit încă din anul 1930 și este subiectul unei monitorizări constante. Unul din caracteristicile materialului este rezistență mare la îmbătrânire , rezistență la soluții acide și alkaline și se comportă la fel pentru toți agenții naturali ce pot apărea. Barieră de vapori se fabrică la dimensiune standard de 295×1,5 mm , însă la cerere putem fabrică produsul după specificațiile clientului.

 




 

Covorul de cauciuc pentru uz general :

 

– Poate fi utilizat că pardoseală sau se confecționează garnituri folosite la apă-canal, săli de sport, locuri de joacă pentru copii. Sunt utilizate pentru confortul animalelor, în grajduri, padocuri, grădini zoologice .

 

Caracteristici tehnice:

– Grosime: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, etc.;

– Lățime: 600 mm, 800 mm, 1000 mm, 1200 mm.

 

La cerere se poate confecționa și la alte dimeniuni în funcție de cerințele clientului.

 

Produsele sunt destinate numai persoanelor juridice , iar comandă minimă este de 1000 ml.

 

#Hidroplasto #MadeInRomania #FabricatInBotosani #BarieraVapori #CovorCauciuc #inovație