Prima pagină » Șoptică: ”PSD nu s-a schimbat… aceleași găști create inițial de Octav Cozmâncă acum 20 de ani și legitimate de Liviu Dragnea. Astăzi se răfuiesc între ei”
Politică

Șoptică: ”PSD nu s-a schimbat… aceleași găști create inițial de Octav Cozmâncă acum 20 de ani și legitimate de Liviu Dragnea. Astăzi se răfuiesc între ei”

Liderul PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, a marcat un an de la câștigarea alegerilor europarlamentare de către liberali printr-un atac dur la adresa PSD. 

Liberalul a criticat declarat că în ciuda faptului că a primit o palmă de la români, PSD nu s-a schimbat și că își continuă modul de a face politică.

Costel Șoptică a criticat atât PSD la nivel central, cât și pe social-democrații care conduc județul Botoșani și a precizat că România trebuie eliberată de fostul partid de guvernământ la alegerile locale și parlamentare.

 




 

”Ieri s-a împlinit un an de la alegerile #europarlamentare și de la #referendumul pentru #justiție, rezultate care au indicat exact voința românilor.

 

Ieri s-a împlinit un an de când românii le-au dat pesedistilor o sancțiune severă atât la alegerile europarlamentare cât și la referendumul pentru justitie convocat de președintele Klaus Iohannis.

Votul din 26 mai 2019 de la referendumul pentru justitie și de la europarlamentare a fost un blam masiv, nu doar pentru proasta guvernare de atunci a PSD, dar si pentru tot ce însemna PSD: un partid anti-european, anti-democratic, anti-justitie independentă, un partid care a alungat milioane de români din țară (inclusiv și din județul nostru) și le-a pus în pericol viitorul altor generații de tineri si copii.

 

Atrecut un an și PSD-ul de astăzi tot nu a înțeles mesajul transmis de români. Face în continuare politică împotriva românilor, prin majoritatea toxică pe care o deține în Parlamentul României, prin baronii locali care nenorocesc comunitățile pe care le conduc după bunul lor plac, iar în județul nostru acest fapt este foarte pregnant…să nu uităm cine conduce Consiliul Județean Botoșani și peste 50% din instituțiile publice din județ.

 

Dragi botoșăneni, PSD nu s-a schimbat. E același, cu aceleași găști create inițial de Octav Cozmâncă acum 20 de ani și legitimate de Liviu Dragnea. Doar interesele lor de putere în interiorul partidului s-au schimbat. Nu pentru reforma și modernizarea partidului se luptă acum unii cu alții, pentru că nu au în gena lor politică, reformă și modernizare. Astăzi se răfuiesc între ei, așa cum au făcut-o întotdeauna când PSD era în degringoladă și refuzat de români.

 

Nu există buni și răi în grupările care se confruntă în PSD. Toți sunt la fel de vinovați pentru prestația toxică oferită azi de PSD în Parlament și în administrațiile locale, pentru încercarea lor iresponsabilă de a trage profit politic de pe urma pandemiei de coronavirus. Uitați-va de exemplu cum se luptă pentru conducerea Spitalului Județean Botoșani. Dacă azi România ar fi fost guvernată de PSD, situația ar fi fost tragică.

 

La un an de la victoria referendumului pentru justitie inițiat de presedintele Iohannis și de la victoria PNL la europarlamentare, când președintele Iohannis și guvernul PNL vor pune în aplicare reconstrucția si relansarea economică după o perioadă foarte grea, este cât se poate de clar că România trebuie eliberată total de PSD, prin votul românilor la alegerile locale si parlamentare.”

Senator Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani