Prima pagină » Vlad Plăcintă: ”Ați demonstrat cât de solidari sunteți. Împreună am strâns mai mult decât ne-am propus”
Administrație Știri locale

Vlad Plăcintă: ”Ați demonstrat cât de solidari sunteți. Împreună am strâns mai mult decât ne-am propus”

La sfârșitul Stării de urgență, Vlad Plăcintă, fondatorul Asociației ”Salvează o inimă”, a ținut să mulțumească tuturor botoșănenilor care au contribuit la campania asociației de cumpărare a unui aparat de testat Coronavirus și a echipamentelor de protecție pentru cadrele medicale în fața Covid-19. 

Vlad Plăcintă a acționat înaintea autorităților locale pentru achiziția, prin donațiile primite, a aparatului de testat Coronavirus, dar și a echipamentelor de protecție pentru cadrele medicale și nu numai. 

 

Vă redăm integral mesajul transmis de Vlad Plăcintă și Asociația ”Salvează o inimă”: 

 

 



 

 

”Dragi prieteni,

 

În curând, starea de urgență în care ne-am aflat din cauza răspândirii noului coronavirus se va încheia, iar viața va începe să reintre ușor-ușor în normal, cel puțin așa sperăm cu toții.

 

Ne bucurăm că nu mai suntem obligați să stăm în case și acest lucru a fost posibil și prin sprijinul acordat sistemului sanitar greu încercat de acest pericol necunoscut până acum.

 

Firme, companii mari și numeroși oameni obișnuiți au donat pentru dotarea spitalelor care tratează pacienți cu COVID-19 și în cadrul campaniei lansate de Asociația „Salvează o inimă”.

 

Ați demonstrat încă o dată cât de solidari sunteți cu cei care au mare nevoie, motiv pentru care suntem mândri de voi!

 

Împreună am strâns mai mult decât ne-am propus. Cu ajutorul vostru financiar am cumpărat echipamente medicale extrem de necesare în această criză:

 

l Aparat de testare PCR + 3.000 de teste + Vortex

 

l Aproape 10.000 de măști FFP2

 

l 7 injectomate Braun

 

l Videolaringoscop

 

l 700 de cutii de mănuși

 

l 1.094 de combinezoane

 

l 2.500 de botoșei

 

l 9 panouri de dezinfectare

 

l 7 lămpi UV cleaner-recirculator pentru serviciul de pașapoarte și serviciul de examinare auto și înmatriculări

 

l 2 camere termale pentru măsurarea temperaturii (febră) cu soft și alarmă pentru Spitalul Județean Mavromati, secția UPU și pentru ISU Botoșani.

 

Medicii, asistentele și celelalte cadre sanitare, dar și toate celelalte forțe angrenate în această luptă vă mulțumesc alături de noi pentru tot ajutorul oferit și promit să lupte în continuare cu noul coronavirus, astfel încât să ne putem întoarce la o viață normală cât mai curând.

 

Mii de mulțumiri tuturor!

 

Cu respect,

 

Vlad Plăcintă”