Prima pagină » Artistul botoșănean Mirel Manea va concerta în Rădăuți în scop caritabil pentru oamenii săraci
Știri locale

Artistul botoșănean Mirel Manea va concerta în Rădăuți în scop caritabil pentru oamenii săraci

Solidaritate între vecini! După pâinea și ștrudelele trimise pentru copiii din Centrul Social Maria Ward din Rădăuți de firma Casa Pâinii, cea mai mare fabrică de pâine din județul Botoșani, un alt sprijin merge de la botoșăneni către sucevenii în suferință. 

Cel mai în vogă artist botoșănean, care a concertat în Veneția, Bruxelles și New York, îndrăgitul Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii Botoșani, va susține un concert caritabil pentru persoanele nevoiașe din orașul Rădăuți, județul Suceava. 

Anunțul a fost făcut de Alexandru Mihalache, voluntarul care ajută copiii din Centrul Social Maria Ward și vârstnicii din mai multe localități din nordul județului Suceava. 

 

 



 

”Alături de mulți oameni frumoși astăzi am primit confirmarea marelui artist botoșănean Mirel Manea care va concerta in Radăuți in scop caritabil pentru oamenii aflați in mare nevoie de alimente . Iți mulțumim om Bun , și tu ai alaturi de ceilalți o inimă maree! Totul se va petrece după ce va trece de tot pandemia. Alături de el vor fi mulți artiști confirmati dar avem puțină răbdare”, a postat Alexandru Mihalache pe contul său de Facebook.