Prima pagină » Cristian Roman: ”Toate demersurile inițiate de prefectul județului sunt atacate într-un mod sau altul de armata pesedistă”
Administrație Știri locale

Cristian Roman: ”Toate demersurile inițiate de prefectul județului sunt atacate într-un mod sau altul de armata pesedistă”

Cristian Roman, PNL Botoșani
Cristian Roman, PNL Botoșani

Declarație de presă Cristian Roman, directorul Cancelariei Prefectului

 

Preluarea mandatului prefectului județului alături de echipa din cadrul Cancelariei a coincis cu decretarea stării de urgență, ceea ce a determinat o mobilizare extrem mai rapidă a tuturor autorităților implicate în gestionarea ei.

Așadar, de la început, am înțeles că misiunea noastră este una pe cât de dificilă pe atât de inedită, fiind o provocare chiar și pentru noi, cei care avem ani de experiență în administrație. 

 



 

 

 

 

De aceea, este de o josnicie nemaintâlnită atitudinea unui parlamentar PSD, care se trezește să dea lecții de administrație în condițiile în care singurul său contact cu starea de urgență l-a reprezentat momentul în care a profitat de context pentru a-și face, gratuit și nemeritat, testul pentru coronavirus, după care s-a retras liniștit din activitatea publică. Dintr-o dată, este un fin observator și cunoscător al sistemului medical din județ, altfel nu-mi explic numărul exagerat de porniri publice la adresa conducerii Instituției Prefectului. Sau poate face acest lucru pentru a-și proteja anumite interese pe care fie le știm, fie le vom descoperi în curând. 

Toate demersurile inițiate de prefectul județului, în calitatea sa șef al Comitetului pentru Situații de Urgență, sunt atacate într-un mod sau altul de armata pesedistă. Să ne mai întrebăm de ce, domnule Lupașcu? Sau răspunsul îl vom afla în curând de la noul manager al Spitalului Județean și în urma controlului de la Direcția de Sănătate Publică?

Asigurăm botoșănenii că facem ceea ce trebuie și depunem toate eforturile pentru a limita și combate răspândirea coronavirus pe teritoriul județului Botoșani, mai ales că ne aflăm în fața unei situații de criză cu care nu ne-am mai confruntat vreodată. Suntem în linia întâi și singura preocupare este siguranța cetățenilor.

 

Cristian Roman, director Cancelaria Prefectului