Prima pagină » Un medic de la UPU amenință că se leagă cu lanțuri de gard: ”Jos labele de pe Maternitate, jeguri umane care sunteți voi”

Un medic de la UPU amenință că se leagă cu lanțuri de gard: ”Jos labele de pe Maternitate, jeguri umane care sunteți voi”

Informația potrivit căreia Maternitatea Botoșani urmează să fie transformată în Spital de Covid-19 a fost primită cu reticență de medicii botoșăneni. 

Unul dintre medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a anunțat că este dispus să facă un gest extrem dacă actuala conducere a Spitalului Județean de Urgențe Botoșani va pune în aplicare decizia stabilită în urma vizitei lui Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

În mediul online, medicii botoșăneni sunt revoltați de această decizie și susțin că actualul manager al Spitalului Județean ar fi acceptat doar pentru a-și păstra funcția. 

 

 



 

”Cine a hotarat sa mute Maternitatea? Jur ca ma duc si ma leg lu lanturile de gard daca se intampla asta… Chiar am innebunit cu totiii? Care e logica? VA TREBUIE UN SPITAL ASA MARE SA TRATATI CEI 7 BOLNAVI SUSPECTI DIN Botosani? Jos labele de pe Maternitate jeguri umane care sunteti voi!”, a postat medicul Alin Atudoroae pe pagina sa de Facebook. 

 

 

 

loading…