Prima pagină » PNL nu au mai făcut sondaj în municipiul Botoșani. Liberalii, convinși 100% că Flutur câștigă detașat Primăria 
Politică

PNL nu au mai făcut sondaj în municipiul Botoșani. Liberalii, convinși 100% că Flutur câștigă detașat Primăria 

La nivel național, PNL a făcut sondaje de opinie în județe și în municipiile reședință de județ pentru a ști exact situația în care se află candidații sau posibilii candidați la funcțiile de președinte al Consiliului Județean și primar al municipiului reședință de județ. 

Dar sondajul nu a fost făcut în toate municipiile reședință de județ. Unul dintre cele în care PNL nu a mai făcut sondaj este și Botoșani. 

Primarul liberal în funcție, Cătălin Flutur, susține că decizia de a nu sonda anumite municipii vizează vizează doar localitățile în care edilii-șefi sunt considerați favoriți indiscutabili la viitoarele alegeri. 

 

”Au renunțat să mai facă sondaje în vreo 10 poziții pentru că au considerat că nu mai are sens. Botoșaniul nu a intrat în acest sondaj”, a declarat primarul Cătălin Flutur

 

La alegerile din iunie 2020, Cătălin Flutur va încerca să-și păstreze funcția de primar și să câștige mandatul cu numărul patru.