Prima pagină » VIDEO USR merge cu Gheorghiță la Primărie și o listă cu super profesioniști la Consiliul Local
Politică

VIDEO USR merge cu Gheorghiță la Primărie și o listă cu super profesioniști la Consiliul Local

USR Botoșani este primul partid care anunță atât candidatul la funcția de primar al municipiului reședință de județ, cât și candidații pentru locurile eligibile pentru Consiliul Local al municipiului. 

 

Componența pentru CL este una de IN-VI-DI-AT pentru celelalte partide. Doar oameni tineri, doar profesioniști, doar botoșăneni care nu au făcut până acum politică. 

 

După scandalul cu Gelu Graur, primul USR-ist care a avut calitatea de candidat pentru funcția de primar, USR Botoșani îl propune primar în locul lui Cătălin Flutur pe Marcel Gheorghiță, președintele filialei municipale a partidului. 

 



 

 

 

 

 

”Sunt membru fondator, am intrat în USR în 2016, am înființat filiala Botoșani Inginer, familist, copil mic, credit, bancă, om normal. Cum am susținut și până acum așa voi susține și mai departe. Creditul este unul nefericit în franci elvețieni. Nu este o soluție conversia în moneda națională. Mi-am recuperat o parte din bani, m-am judecat cu banca pentru niște comisioane abuzive”, a declarat Marcel Gheorghiță

 

Acesta va fi pe primul loc pe lista pentru Consiliul Local al municipiului Botoșani, exact motivul pentru care s-a retras din cursă cunoscutul Gelu Graur, care era candidat la Primărie, dar era doar pe locul 5 pe lista de candidați pentru CL. 

 

O ingineră în cadastru, un fost polițist de la ”mascați” care acum lucrează la cea mai mare companie de securitate maritimă din Marea Britanie, un botoșănean care după ce a terminat Armata a lucrat doar în privat, un psiholog și un masterand în marketing care a rămas în Botoșani să schimbe orașul pentru copilul său. Aceasta este super-echipa cu care USR vrea să câștige încrederea botoșănenilor la viitoarele alegeri locale pentru Consiliul Local. 

 

 

 

loading…

 

 

Axinte Mihaela: ”Sunt inginer, lucrez în cadastru din 2015, am un master în inginerie hidrotehnică. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Cunoștințele mele în domeniul urbanism mă califică să fiu un candidat în CL”

 

Andrei Turcoman: ”Am experiență de 8 ani în Poliția Română, ultimii 6 ani în Serviciul Acțiuni Speciale al IPJ Botoșani. Sunt licențiat în drept. În 2014 am luat decizia de a demisiona din Poliție și de a urma o carieră în domeniul privat. Din 2014 până în prezent sunt ofițer de securitate maritimă la cea mai mare companie din Marea Britanie” 

 

Doru Burlacu: „Lucrez în domeniul privat de când am terminat armata, de 20 de ani. Lucrez la o companie mare din Botoșani, șapte ani am fost șef de compartiment în acea firmă, răspundeam direct de calitatea produselor de acolo. Apoi am trecut în vânzări. În prezent sunt manager de proiect pe toată țara pentru un produs pe care îl folosește toată lumea”

Florin Tudose: ”Am 40 ani, un puști de 3 ani, sunt licențiat în economie și masterand în marketing. Lucrez în Botoșani de când a terminat facultatea. Sunt în USR din 2019 de când  m-am uitat la copilul meu și mă gândeam dacă e mai bine să plec din țară sau să fac ceva pentru el. Am lucrat la două dintre cele mai mari firme din Botoșani, Electrocontact și Electroalfa”

 

USR Botoșani așteaptă finalizarea alegerilor și în PLUS Botoșani pentru stabilirea candidaților la Consiliul Local, partid cu care se află în alianță.