Prima pagină » FOTO Cum previi, ca să nu fie nevoie să vindeci? De la dezinfectant, la antiviral forte și spray pentru laringită
Știri locale

FOTO Cum previi, ca să nu fie nevoie să vindeci? De la dezinfectant, la antiviral forte și spray pentru laringită

Cel mai mare lanț de farmacii din Botoșani, Anca Farm, a postat pe pagina proprie de Facebook o serie de recomandări care să ajute botoșănenii să evite îmbolnăvirile în această perioadă. 

Pe lângă sfaturi, Anca Farm vine în întâmpinarea botoșănenilor și cu o serie de produse fabricate în laboratorul farmaciei din substanțe naturale, de la dezinfectanți, la spray pentru laringită și antiviral forte. 

 

CUM PREVII, ca să nu fie nevoie să vindeci?

 



 

 

 

 

 

🤧 –DEZINFECTEAZA-TI MAINILE sau SPALĂ-ŢI MÂINILE CU SĂPUN şi usucă-le bine, folosind uscătorul electric sau batiste de unică folosinţă. Mâinile sunt principalul „mijloc de transport” al viruşilor şi bacteriilor! De aici, şi regulile severe de igienă din spitale ori cabinete medicale.

🤧–POARTĂ MASCĂ dacă mergi la spital, la un bolnav cu risc (un nou-născut – mai ales dacă a venit pe lume prematur -, o persoană vârstnică sau cu probleme de imunitate); există viruşi şi bacterii ce se propagă uşor în aer.

🤧–VACCINEAZĂ-TE! Vaccinul dezvoltă imunitatea organismului şi limitează propagarea epidemiilor. Înţepătura de ac, oricât de nesuferită ar fi, e cea mai bună metodă preventivă.

 

Dezinfectant pentru maini : 5,5 lei

❤🤧

Uleiurile esentiale din plante sunt unele din cele mai vechi medicamente utilizate in lupta cu raceala si gripa. Esentele care provin din plante, seminte, frunze sau flori au fost primele remedii folosite de stramosii nostri.

 

Produse preparate in laboratorul Farmacia Anca Botosani

❤️✅👍😊

https://www.farmaciaanca.ro

 

Pentru comenzi si detalii despre produsele comercializate de catre Farmacia Anca Botosani va rugam sa ne contactati cu incredere la oricare din numerele de telefon:

 

CONTACT FARMACIA ANCA:

✅Anca 1 Calea Națională 63

tel. 0746 194 303;

✅Anca 2 Calea Naționala 104 B

tel. 0748 117 480

✅Anca 3 B-dul George Enescu 2 A

tel. 0758 243 630

✅Anca 4 Str. Primăverii 11 B

tel. 0747 113 210

 

#farmaciaanca #botosani #farmaciaancabotosani

#farmaciaanca #preparatinfarmacie #produsnatural #botosani #antibioticnatural #natural #laborator

 

 

loading…