Prima pagină » FOTO Doi străbunici bolnavi își cresc strănepoții abandonați de mamă într-o casă cu o cameră
Știri locale

FOTO Doi străbunici bolnavi își cresc strănepoții abandonați de mamă într-o casă cu o cameră

Povestea unui străbunic bolnav de cancer de colon, operat de şapte ori și a unei străbunici bolnave de insuficienţă cardiacă şi bronșită asmatica care își cresc doi strănepoți deoarece mama acestora i-a abandonat și tata nu există .

Acesta este ultima familie cu probleme la care Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic se implică pentru a le face copiilor o viață mai bună. 

Puteți ajuta această familie și cei doi copilași prin donații directe sau prin Asociația Grup Civic. 

 



 

loading…

 

 


 

”Familia Calancea locuieşte în Orașul Dorohoi, într-o căsuță cu o cameră și o bucătărioară. Copiii sunt nevoiți să doarmă în pat cu străbunicii. În ciuda faptului că trăiesc doar din pensia modestă a străbunicilor, deoarece mama refuză să le dea alocația, copilașii sunt hotărâţi să depăşească toate aceste probleme şi să înveţe, convinşi fiind că doar aşa vor reuşi să depăşească toate problemele. Ei merg la școală câte doi kilometri în fiecare zi și au rezultate foarte bune la învăţătură. Copii sunt premianți şi se roagă ca bunul Dumnezeu să le ţină străbunicii sănătoşi pentru a avea un sprijin în viaţă şi să trăiască ani mulţi. „Vrem să ajungem mari şi să-i putem răsplăti pe străbunici pentru că au grijă de noi, pentru efortul şi sacrificiul lor”, spun micuţii.

Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor cu: un aragaz, frigider, hăinuțe, papucei (nr 31 și 38), lemne de foc. Cea mai mare dorință a celor doi copilaşi este de a avea câte o bicicletă și o mașinuță cu telecomandă. #ASOCIAŢIAGRUPCIVICBOTOȘANI. Numărul străbunicilor: 0741663693. Îi puteți găsi în Orașul Dorohoi pe strada Ardeal numărul 6 A. De asemenea țin sa mulțumesc doamnei Simona Elena care ma îndrumat spre aceasta familie”

SURSA: Daniel Câșlariu, Asociația Grup Civic Botoșani