Prima pagină » Cinci copii, unul cu tumoră la vezica urinară, mama în spital de peste o lună, fetița de 14 ani pe rol de mamă
Știri locale

Cinci copii, unul cu tumoră la vezica urinară, mama în spital de peste o lună, fetița de 14 ani pe rol de mamă

Asociația Grup Civic Botoșani și Daniel Câșlariu au făcut public un nou caz în care solicită ajutorul celor care nu pot să rămână indiferenți la suferința celorlalți. 

O familie cu șase copii, dintre care unul cu tumoră la vezica urinară, mama în spital de peste o lună, tatăl cu munca zilnică prin sat, iar fetița de 14 ani are grjă de frații ei ca și cum ar fi mama lor. 

Vă redăm integral postarea făcută pe Facebook de Daniel Câșlariu despre acest caz: 

 



 

 

”Astăzi am ajuns în comuna Dângeni, satul Hulub, la familia Popescu. Din păcate soarta este una nedreaptă pentru cei cinci copilași, care nu se pot bucura de copilărie. Mama este internată la Iași, de peste o lună, deoarece fetiţa de un an şi opt luni are o tumoare la vezica urinară și nimeni nu îi da de capăt care ar fi problema.

Din cauza greutăților, mama a născut prematur un băiețel de 1,6 kg care este ţinut într-un incubator sa poată lua în greutate.

Astăzi, după trei săptămâni petrecute în spital, fetita, cu ajutorul unui vecin a ajuns acasă, dar starea ei de sănătate nu este bună. Tatăl muncește cu ziua prin sat și trăiește doar din ajutorul social. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți, în speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor.

Ajuns la familie, am rămas uimit cum fata de 14 ani ținea locul mamei, în timp ce tatăl tăia lemne afară. Vă rog din suflet să îi ajutați cu niște hăinuțe, papucei, aragaz, o mașină de spălat și niște rechizite pentru copilașii care merg la școală. Fata 14 ani (38 papuci), băiat 12 ani (38 papuci), băiat 7 ani (30 papuci). De asemenea, băiețelul născut prematur ar avea nevoie de: pampers, lapte praf, hăinuțe și un pătuț. #SAFIMMAIBUNI Numărul de telefon al tatălui 0767338956”.