Prima pagină » Apel umanitar: o bunică de 86 ani își crește singură două nepoate din pensia de 600 lei 
Știri locale

Apel umanitar: o bunică de 86 ani își crește singură două nepoate din pensia de 600 lei 

Grup Civic Botoșani și Daniel Câșlariu au prezentat un nou caz umanitar în care solicită sprijinul oamenilor inimoși pentru a ajuta o familie în care o bunică de 86 ani își crește singură nepoțelele. 

Este vorba despre un caz din satul Iacobeni, comuna Dângeni, județul Botoșani. 

Toți cei care pot oferi un ajutor, oricât de mic, îl pot contacta pe Daniel Câșlariu sau pe contul de facebook Grup Civic Botoșani. 

 

 



 

 

”Astăzi am ajuns în comuna Dângeni satul Iacobeni la bunica BOGHIAN PROFIRA care la vârsta de 86 ani își crește singurică cele două nepoate. Din păcate mama celor două fetițe a plecat dintre noi de peste 6 ani. În ciuda faptului că are doar o pensie modestă de 600 de lei, bunica se roagă la bunul Dumnezeu să îi dea sănătate să poată îngriji cele două nepoate. Rugămintea mea la dumneavoastră este, dacă puteți, să le dăm o mână de ajutor cu o mașină de spălat manuală, lemne de foc, rechizite, hăinuțe și papucei. Fetele au 14 ani (37 papuci) 12 ani (36 papuci). Bunica împreună cu nepoatele locuiesc într-o singură cameră iar lipit de căsuța care stă să se dărâme se află o odaie improvizată unde locuiește fiul bunici împreună cu nevasta și cei 3 copilași. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să ne dea o mână de ajutor. Familia BOGHIAN se află în comuna Dângeni, satul Iacobeni, strada principală numărul 163. Număr de telefon 0745494447”, a postat Daniel Câșlariu pe rețeaua de socializare Facebook.