Prima pagină » Bani europeni pentru un centru de zi și o unitate de îngrijire la domiciliu a bătrânilor din Ștefănești
Administrație Știri locale

Bani europeni pentru un centru de zi și o unitate de îngrijire la domiciliu a bătrânilor din Ștefănești

2020 începe cu o licitație cu impact major asupra comunității locale din orașul Ștefănești, cea mai estică localitate urbană din județul Botoșani și locul de naștere a marelui pictor Ștefan Luchian.  

Primarul Florin Buțura a reușit să atragă fonduri europene pentru a construi un centru de zi o unitate de îngrijiri la domiciliu a bătrânilor. 

Licitația are o valoare de 2,2 milioane lei, fără TVA, fonduri atrase prin Programul Operațional Regional, iar licitația va avea loc pe 21 ianuarie. 

 

 



 

 

Durata de execuție a obiectivului de investiție ”Înființarea unui centru de zi și a unei unități de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice în orașul Ștefănești” este de 6 luni de zile. 

”Atenție: Autoritatea Contractantă va răspunde în mod clar și complet la toate solicitările de clarificări conform obligației prevăzute art.161 din Legea 98/2016 modificat prin O.U.G. nr.45/2018 cu 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 13 zile.”, se anunță în licitația organizată de Primăria Ștefănești. 

Orașul Ștefănești are proiecte de investiții în derulare, în diferite stadii, de câteva milioane de euro, atât cu fonduri guvernamentale, dar mai ales cu fonduri europene.