Prima pagină » Țurcanu șochează: ”Dacă recomandările noastre vor fi pe placul Guvernului…”. Bogdan Dăscălescu, prima nominalizare ALDE
Administrație Politică Știri locale

Țurcanu șochează: ”Dacă recomandările noastre vor fi pe placul Guvernului…”. Bogdan Dăscălescu, prima nominalizare ALDE

Cu PNL la Guvernare, ALDE Botoșani se pregătește să își instaleze oamenii pe funcțiile politice atât la nivel național, cât și pe plan local. 

După zvonul din presa centrală potrivit căruia prefectul județului Botoșani va fi desemnat de ALDE, dar neconfirmat oficial, reprezentanții acestui partid susțin că sunt în punctul în care vor face recomandări pentru ocuparea funcțiilor politice din administrația centrală și locală. 

Florin Țurcanu, vicepreședinte al ALDE Botoșani, fost președinte al PNL Botoșani, a declarat că la nivel național s-ar fi purtat negocieri pentru ca toate funcțiile deținute de ALDE în administrație să fie menținute. 

 

 



 

 

”Noi ca filială am solicitat la București posibilitatea să recomandăm persoane pentru anumite funcții pentru care s-ar permite astfel de recomandări. Joi avem întâlnire la partid, la București, pe această temă. Bogdan Dăscălescu este susținut pentru București. Botoșani a avut la nivel național niște poziții, vicepreședinte ANPC, dacă s-a negociat că rămân aceste funcții… noi avem oameni foarte buni. Bogdan Dăscălescu poate fi vicepreședinte la ANPC sau ANSVSA. Noi avem oameni foarte buni, dacă cineva nu crede că avem oameni… un pic de răbdare și o să observați. Un pic de răbdare și dacă recomandările noastre vor fi pe placul Guvernului veți vedea că nu ne vom face de râs”, a declarat Florin Țurcanu, fost președinte al Consiliului Județean Botoșani.