Prima pagină » Propunere: Primarul, cei doi viceprimari, tot Consiliul Local și șeful Eltrans să meargă doar cu tramvaiul
Administrație Politică Știri locale

Propunere: Primarul, cei doi viceprimari, tot Consiliul Local și șeful Eltrans să meargă doar cu tramvaiul

Astăzi au mai deraiat două tramvaie în municipiul Botoșani și, ca de fiecare dată, doar o voință divină face să nu avem încă o tragedie cu pierderi de vieți omenești. 

În pericol nu sunt doar călătorii din tramvaie, ci și cei care sunt întâmplător în preajmă, fie ca pietoni sau conducători auto. 

Deputatul PSD Răzvan Rotaru propune ca toți șefii din Primărie și Consiliu Local, primarul și viceprimarii, directorul companiei Eltrans, dar și Mihai Tincu, liderul consilierilor locali PSD, să meargă doar cu tramvaiul începând de mâine. 

 

 



 

 

”Vin cu propunerea pentru toți consilierii locali,cei doi viceprimari și domnul primar, începând de mâine dimineață să circule prin oraș cu tramvaiul toți, în fiecare zi. În cazul în care se întâmplă vreun necaz nu este vreo problemă dacă se întâmplă ceva cu vreunul dintre ei pentru că ei sunt cei care își bat joc de cetățenii acestui municipiu. Fac mișto sau sunt inconștienți. Trebuie să scoată tramvaiele din circulație până nu se întâmplă o tragedie. De mâine primarul, viceprimarii să meargă cu tramvaiul și pe 101 și pe 102. Eu, ca parlamentar, mâine le-aș închide dacă aș putea. Oamenii aceștia sunt inconștienți. Suntem în 2019, umblăm cu sicriul pe stradă. Îmi este și rușine pentru că noi, PSD, avem majoritatea în Consiliul Local și nu facem nimic. Să lase Mihai Tincu Mercedesul și să urce în tramvai”, a declarat Răzvan Rotaru

Acesta a ținut să atragă atenția că directorul Eltrans SA, companie a Consiliului Local, în persoana lui Victor Ivănescu, riscă să fie anchetat penal dacă se ajunge la o tragedie pentru că nu se oprește circulația tramvaielor și înlocuirea lor cu microbuze până când va fi implementat proiectul de modernizare a liniilor de circulație.