Prima pagină » Tincu îi dă IGNORE lui Rotaru: ”Cere demisia la toată lumea din lipsă de ocupație”
Politică Știri locale

Tincu îi dă IGNORE lui Rotaru: ”Cere demisia la toată lumea din lipsă de ocupație”

Mihai Tincu, presedinte PSD Municipiul Botosani
Mihai Tincu, presedinte PSD Municipiul Botosani

Omul de afaceri Mihai Tincu, președinte PSD Organizația Municipală Botoșani și lider al consilierilor locali din municipiu, a declarat că nu vrea să comenteze cererea de demisie transmisă public de deputatul Răzvan Rotaru. 

Între cei doi sunt tensiuni mari de mai bine de un an de zile, tânărul deputat lansând și în vara anului trecut un atac la adresa lui Tincu pe care îl acuza că blochează proiectele de dezvoltare ale municipiului Botoșani.

Cam aceeași acuzație pe care o aduce lui Tincu și primarul liberal Cătălin Flutur. 

 



 

 

”Ce replică să-i dau eu lui Rotaru? El a cerut și demisia lui Dragnea, acum a lui Dăncilă și a mea. Cere demisia la toată lumea din lipsă de ocupație”, a declarat Mihai Tincu.

Mihai Tincu a fost ales președinte al Organizației Municipale fără să aibă vreun contracandidat, nici măcar Răzvan Rotaru nu a candidat împotriva acestuia deși ar fi avut posibilitatea.

Rotaru îi cere lui Tincu demisia pentru că PSD a pierdut în municipiul Botoșani în ambele tururi de scrutin ale alegrerilor prezidențiale, în condiția în care deține majoritatea în Consiliul Local și are doi viceprimari.

 

CITEȘTE ȘI

FIERBE PSD ! DEPUTATUL RĂZVAN ROTARU ÎI CERE DEMISIA LUI MIHAI TINCU DE LA ȘEFIA PSD ORGANIZAȚIA MUNICIPALĂ