Prima pagină » Țeapa vieții luată de Liliana Mincă. A vrut să ”rupă” ALDE pentru PSD, dar va fi demisă de Orban
Politică Știri locale

Țeapa vieții luată de Liliana Mincă. A vrut să ”rupă” ALDE pentru PSD, dar va fi demisă de Orban

Liliana Mincă, președintele ALDE Botoșani, prezintă sondajul AVANGARDE
Liliana Mincă, președintele ALDE Botoșani, prezintă sondajul AVANGARDE

Botoșăneanca Liliana Mincă, fostul lider al ALDE Botoșani, va fi printre primii demiși de Guvernul PNL Ludovic Orban. 

Aceasta se numără printre cei care a vrut să ”rupă” ALDE pentru a putea asigura menținerea la guvernare a PSD-ALDE deși liderul Călin Popescu Tăriceanu a declarat că partidul se retrage de la guvernare. 

Liliana Mincă a fost numită secretar general adjunct în Ministerul Finanțelor în ultimele zile ale fostului Guvern Viorica Dăncilă. 

 



 

Astăzi, într-o conferință de presă la ministerul de Finanțe, premierul Ludovic Orban a anunțat că va demite mai multe persoane numite de PSD pe funcții înainte de debarcare, iar printre cei care vor fi concediați se va număra și Liliana Mincă, fosta șefă a Loteriei. 

Mincă era unul dintre politicienii care se declarau gata să-și dea viața pentru Călin Popescu Tăriceanu, dar când acesta a anunțat plecarea de la Guvernare, ceea ce includea și pierderea funcțiilor deținute de ALDE în diferite instituții publice, liderul ALDE Botoșani și-a schimbat radical discursul.

Totodată, Liliana Mincă este cunoscută la nivel național și pentru faptul că a fost în cinci partide, doamna având însă drept scuză faptul că toate partidele în care a activat au fuzionat, iar altele s-au desființat.