Prima pagină » Senator botoșănean la audierea ministrului propus de PNL la Agricultură: ”3 pagini A4 și 10 dorințe. Trist.”
Agricultură Politică

Senator botoșănean la audierea ministrului propus de PNL la Agricultură: ”3 pagini A4 și 10 dorințe. Trist.”

senatorul Lucian Trufin

Senatorul botoșănean Lucian Trufin, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Senatul României, a participat la audierea propunerii PNL pentru funcția de ministru al Agriculturii. 

Trufin, unul dintre apropiații fostului ministru de resort al PSD, Petre Daea, a criticat modul în care propunerea PNL, Adrian Oros, s-a prezentat în fața parlamentarilor. 

Parlamentarul botoșănean este de părere că posibilul viitor ministru al Agriculturii nu a venit cu vești bune pentru fermieri. 

 

 

 

 

”S-a prezentat în fața noastră cu 3 pagini A4 și doar cu 10 dorințe și inițiative.

Trist. Viitorul Agriculturii nu sună bine. Din dorința candidatului de a nu continua programele bune pentru Agricultură doar pentru că sunt ale PSD-ului, personal am votat împotriva desemnării dlui Oros pentru funcția de ministru al Agriculturii.

PS – sintagma “Satul Românesc” apare doar de 2 ori în fițuica de program de Guvernare pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală prezentată de PNL prin dl Oros!”, a postat senatorul Lucian Trufin pe contul său de Facebook.