Prima pagină » FOTO-VIDEO Viorica Dăncilă, la Botoșani: urale și huiduieli pe stradă, ”Eye of the tiger” în sală
Politică

FOTO-VIDEO Viorica Dăncilă, la Botoșani: urale și huiduieli pe stradă, ”Eye of the tiger” în sală

Candidatul PSD la funcția de președinte al României, Viorica Dăncilă, a venit în vizită electorală în județul Botoșani. 

Aceasta a sosit luni seară la Botoșani și a fost cazată la Hotel Maria, întâlnirea cu membrii PSD Botoșani și cu simpatizanții având loc la Hotel Rapsodia. 

În plimbarea pe Pietonalul Unirii, în drumul spre locul de întâlnire cu membrii PSD, Dăncilă a fost huiduită, dar și aplaudată.

 



 

 

Intrarea în sala de conferințe de la hotel Rapsodia a fost făcută pe fundalul sonor al melodiei ”Eye of the tiger”, coloana sonoră a filmului Rocky. 

Dăncilă a fost așteptată la Botoșani de ministrul Marius Budăi, senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, senatorul Lucian Trufin, deputații Tamara Ciofu, Răzvan Rotaru și Costel Lupașcu, de viceprimarii municipiului, conducerea Consiliului Județean și primari din tot județul. 

Candidatul Dăncilă a fost însoțit de Petre Daea, ministrul Agriculturii, ministrul Mihai Fifor și ministrul Sănătății, Sorina Pintea. 

De la Doina Federovici și Marius Budăi, Viorica Dăncilă a primit doar laude și cifre statistice care prezintă o bunăstare fără precedent. 

La rândul ei, Dăncilă l-a acuzat pe Iohannis de toate eșecurile economice ale țării, de toate demersurile eșuate la nivel european ale României și de faptul că vrea ”guvernul meu, parlamentul meu și comisarul meu”. 

De la Hotel Rapsodia, Viorica Dăncilă și liderii PSD au vizitat Spitalul Județean Botoșani, de acolo au plecat la Dorohoi și la Concești, iar spre seară este programată o vizită în orașul Săveni.

Cele mai importante declarații făcute la vizita premierului Viorica Dăncilă la Botoșani sunt în clipurile video de mai jos.