Prima pagină » Federovici: ”Lăsăm 500 de investiții în Botoșani. Cer public PNL-ului să iasă și să spună dacă le va continua” 
Administrație Politică Știri locale

Federovici: ”Lăsăm 500 de investiții în Botoșani. Cer public PNL-ului să iasă și să spună dacă le va continua” 

senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani
senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

Social-democrații botoșăneni susțin că sunt deja în opoziție după dărâmarea Guvernului Dăncilă, din care făcea parte și botoșăneanul Marius Budăi, și spune că ”greaua moștenire” pe care o lasă PNL-ului este reprezentată de sute de investiții în valoare de câteva sute de milioane de euro. 

Liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, spune că investițiile din Botoșani sunt prinse pe toate categoriile de finanțări, de la cele cu fonduri europene, la cele cu fonduri guvernamentale prin PNDL 1 și PNDL 2.

 



 

”Avem peste 500 de investiții în derulare la nivelul județului Botoșani, în diferite stadii. Le cer public PNL-ului să iasă și să ne spună dacă va continua aceste investiții, dacă vor continua ce am lăsat noi bun. Este o muncă titanică a noastră, a parlamentarilor, dar și a primarilor. Nu am văzut niciun mesaj public în acest sens”, a declarat senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani. 

Aceasta a trecut în lista investițiilor în derulare inclusiv drumul Botoșani-Târgu Frumos, care se află în licitație de doi ani de zile, dar și drumul Botoșani-Ștefănești, aflat tot în licitație. 

Doina Federovici a caracterizat PNL și USR drept ”alianța tăierilor de salarii și investiții”, făcând referire la anumite declarații venite din partea membrilor acestor partide care făceau referire la oprirea programului de investiții PNDL sau a tăierii de tichete de vacanță.

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, nu a putut fi contactat pentru a da un răspuns la întrebarea pusă de colega sa din PSD.