Prima pagină » FOTO Primarul Flutur a strâns mucurile de țigară din oraș în campania ”Strada nu e scrumieră”
Administrație Știri locale

FOTO Primarul Flutur a strâns mucurile de țigară din oraș în campania ”Strada nu e scrumieră”

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a făcut curățenie, la propriu, în Parcul ”Mihai Eminescu” în cadrul acțiunii ”Strada nu e scrumieră”. 

Edilul-șef a adunat mucuri de țigară alături de 200 de copii și tineri, a discutat cu aceștia și a încercat să le afle din dorințele de schimbare a municipiului. 

Primăria Botoșani, condusă de Cătălin Flutur, are în derulare mai multe investiții destinate copiilor și tinerilor, pornind de la infrastructura școlară și până la piste de bicicliști, zonă de agrement și până la proiecte civice derulate de ONG-uri.  

 



 

 

Primarul Flutur a adunat chiștoace de țigări din mai multe zone ale Parcului ”Mihai Eminescu” alături de tineri. 

”Ieri, în Parcul Mihai Eminescu din municipiu a fost organizată de către Centrul de voluntariat „Botoşani, oraşul meu drag” o campanie de ecologizare sub deviza ” Strada nu e scrumieră”. Am fost şi sunt un susţinător al iniţiativelor civice, mai ales al celor iniţiate de copii şi tineri, lucru care m-a îndemnat să mă alătur celor ce au răspuns la chemarea Centrului de voluntariat. Faptul că mai bine de 200 de copii şi tineri au participat cu entuziasm la această acţiune este un sâmbure de speranţă pentru noi că în Botoşani civismul îşi face loc în conştiinţa publică”, a postat primarul Cătălin Flutur pe pagina sa de Facebook.

De când este primar Cătălin Flutur, municipiul Botoșani a obținut titulatura de Oraș Verde și este considerat unul dintre locurile din România în care se respiră cel mai curat aer.

 

#Botoșani #orașverde #stradanuescrumieră #PrimăriaBotoșani #primarCătălinFlutur #BOMD #Buzzmedia