Prima pagină » Licitație de 6 milioane lei pentru stadion de fotbal cu tribună acoperită și zonă VIP la Săveni 
Administrație Știri locale

Licitație de 6 milioane lei pentru stadion de fotbal cu tribună acoperită și zonă VIP la Săveni 

Un complex sportiv de 6 milioane lei a fost scos la licitație de Compania Națională de Investiții pentru a fi construit în orașul Săveni, județul Botoșani. 

CNI a lansat licitația pentru stabilirea firmei de construcții care va face proiectarea și execuția lucrărilor de pe strada Independenței nr. 2 Săveni.

Complexul Sportiv de la Săveni va dispune de un teren de fotbal (90 m x 45m conform STAS Național), un teren de volei (18 m x 9m ) și unul de baschet (15m x 28 m).

De asemenea, complexul va avea o tribună acoperită, cu capacitatea de 800 locuri , inclusive cu zona VIP, sub care vor fi amenajate vestiare, sală de conferințe, cabinet medical, birouri sau grupuri sanitare.

 

 



 

 

”Primarul faptelor Relu Tîrzioru! Felicitări! Munca în echipă aduce rezultatele așteptate! Complex sportiv de peste 6 milioane lei construit în orașul Săveni. Promisiunea făcută de domnului ministru Daniel Suciu la ultima vizită în județul Botoșani este îndeplinită. Toate investițiile din județ își urmează cursul așa cum am promis. Acesta este obiectivul nostru, indiferent de piedicile sau întârzierile cu care ne confruntăm”, a declarat senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

 

 



 

 

#investițiiBotoșani #investițiiSăveni #complexsportivSăveni #terenfotbalSăveni #tribunăacoperită #primarReluTîrzioru #senatorDoinaFederovici