Prima pagină » Director care a adus zeci de milioane de euro în economia locală, schimbat politic 
Agricultură Politică Știri locale

Director care a adus zeci de milioane de euro în economia locală, schimbat politic 

A fost director adjunct și apoi a asigurat interimatul la șefia instituției mai mult timp, perioadă în care a reușit să ducă la capăt campanii care au adus economiei locale zeci de milioane de euro.

Are experiență în instituție, este supracalificat cu master și doctorat, dar toate diplomele nu au nicio șansă în fața voinței politice de schimbare. 

Mihai-Bogdan Cîmpanu a fost schimbat din funcția de director adjunct al APIA Botoșani și va fi înlocuit cu Lăcrămioara Pătrăuceanu, care are doar câteva luni de când lucrează în instituție, însă are susținerea politică necesară.

 

 



 

Și Lăcrămioara Pătrăuceanu are pregătirea necesară pentru a ocupa o astfel de funcție, orovine și dintr-o familie cu experiență în agricultură, însă în ceea ce privește experiența în APIA este una care nu avea cum să o depășească pe cea a lui Cîmpanu. 

Mihai-Bogdan Cîmpanu a fost și director executiv al APIA Botoșani, dar a fost înlocuit și pus director adjunct, iar acum a fost schimbat și din această funcție. 

 

În perioada în care Cîmpanu a fost director executiv, instituția nu a ratat ținta propusă în nicio campanie în care s-au atras zeci de milioane de euro ca sprijin financiar oferit fermierilor care lucrează terenurile din județul Botoșani. 

 

Cîmpanu activează în APIA Botoșani din 2008, iar acum se va întoarce în funcția de contabil-șef obținută prin concurs. 

Pe site-ul APIA Botoșani, Cîmpanu figurează în continuare ca fiind director executiv adjunct. 

În momentul de față conducerea APIA Botoșani este asigurată doar de femei, Elena Lăzăruc fiind director executiv, iar Lăcrămioara Pătrăuceanu director executiv adjunct.