Prima pagină » FOTO Ziua internațională a bolnavilor de Parkinson, marcată la Săveni de Asociația ”Sufletul Lalelelor”
Știri locale

FOTO Ziua internațională a bolnavilor de Parkinson, marcată la Săveni de Asociația ”Sufletul Lalelelor”

O boală cruntă despre care mulți am auzit însă doar cei bolnavi și familiile lor știu cât de urâtă este. Singura asociație care luptă pentru drepturile bolnavilor de Parkinson, Asociația ”Sufletul Lalelelor”, a marcat, joi, 11 aprilie, Ziua internațională a bolnavilor de Parkinson.

Evenimentul organizat de Paula Emilia Zagavei, președintele Asociației ”Sufletul Lalelelor”, s-a desfășurat la Centrul Cultural din orașul Săveni.

 

Bolnavii și familiile lor au primit asigurări că proiectele asociației înființate cu doar doi ani în urmă vor continua și le vor îmbunătăți viețile.

 

 

 

loading…

 

Printre cei prezenți au fost primarul Relu Tîrzioru, senatorii Doina Federovici și Lucian Trufin, deputații Tamara Ciofu și Costel Lupașcu, dar și Cristina Anton, directorul Casei de Pensii, subprefectul Daniela Lozneanu, Doina Nacu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. 

”Astăzi a fost despre iubire, despre dragoste și dăruire. Mulțumesc din inimă celor ce-mi sunt aproape, celor ce cred în mine”, a spus Paula Emilia Zagavei.

 

”Am marcat data de 11 aprilie, Ziua mondială de luptă împotriva maladiei Parkinson, alături de membrii Asociației Sufletul Lalelelor, prin prezența la Conferința „Împreună pentru o viață mai bună” organizată cu acest prilej. Manifestarea a avut ca scop prezentarea celor mai importante aspecte legate de evoluția acestei cumplite boli precum și progresele realizate de știință, în cunoașterea și combaterea maladiei. Întreaga mea recunoștință se îndreaptă către doamna președintă Paula-Emilia Zagavei căreia îi mulțumesc pentru exemplul de viață pe care îl oferă, dar mai ales pentru eforturile pe care le face în realizarea scopurilor nobile ale asociației”, a declarat senatorul Lucian Trufin, cel care a sprijinit înființarea Asociației ”Sufletul Lalelelor”.

Sursa foto: Contul de Facebook Lucian Trufin