Prima pagină » Concert caritabil Pacifica&Toni Șeicărescu, Teo Boar și Vlad Cnejevici pentru un aparat de venopunctură la Secția Pediatrie
Știri locale

Concert caritabil Pacifica&Toni Șeicărescu, Teo Boar și Vlad Cnejevici pentru un aparat de venopunctură la Secția Pediatrie

Round Table 20 Botoșani și Grand Irish Pub organizează un concert caritabil pentru strângerea de fonduri în vederea achiziționării unui aparat de venopunctură necesar Secției Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Aparatul detectează venele copilului astfel încât în cazul unei injecții sau a unei perfuzii micul pacient să nu fie înțepat de mai multe ori.

Concertul va fi susținut de Pacifica și  Toni Șeicărescu, Teo Boar și Vlad Cnejevici.

 

 

 

loading…

 

”Împreună cu colegii mei participăm la îngrijirea și tratarea pacienților de la copii nou-născuți până la 18 ani. Întâmpinăm deseori probleme în abordarea venelor, pacienții noștri având un capital venos deficitar din cauza stării grave. O procedură de venopunctură care să reducă mult disconfortul pacientului ne-ar ajuta atât pe noi, cât și pe micii pacienți”, declară Liliana Axinte, asistent coordonator al compartimentului ATI Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Mavromati.

 

Concertul de excepție de la Botoșani va avea un repertortoriu care cuprinde atât hit-uri rock românești de referință din repertoriul trupelor în care au activat membrii trupei, respectiv Compact, Iris, Direcția 5, Pacifica, cât și pise din repertoriul internațional, alături de multe surprize muzicale.

Teo Boar și Vlad Cnejevici, membrii ai trupelor Pasărea Colibri, Mircea baniciu&Band, Leo Iorga&Pacifica, Mircea rusu Band, alcătuiesc împreună grupul Pacifica.

Toni Șeicărescu este fost membru al formațiilor Direcția 5, Iris și Krypton.

 

Concertul caritabil Pacifica&Tony Șeicărescu va avea loc sâmbătă, 13 aprilie.

Pentru relații sunați la 0742540418 sau 0744359070.

 



 

https://www.facebook.com/RT20Botosani/videos/2307853376205095/