Prima pagină » FOTO Creme naturale, săpunuri, ulei de cânepă, perne terapeutice, uleiuri esențiale, apă florală, toate din Botoșani
Agricultură Economic

FOTO Creme naturale, săpunuri, ulei de cânepă, perne terapeutice, uleiuri esențiale, apă florală, toate din Botoșani

În județul Botoșani se agață harta în cui, se fac cele mai scumpe haine din lume, dar și cele mai bune produse naturale.

Și nu vorbim doar de cele mai bune plăcinte ori cozonac domnesc, nici de cele mai bune sortimente de cașcaval și brânzeturi din țară, ci la ulei de cânepă, dulceață de trandafir, miere, uleiuri esențiale, săpunuri naturale, apă florală și fel de fel de creme naturale ori perne terapeutice cu lavandă.

Asociația ”Produs din Botoșani”, condusă de avocata Doina Berescu, a amenajat doua standuri cu produsele fabricate în Botoșani care au intrat în această asociație.

 

 

loading…

 

 

”Este primul pas pe plan local prin care Asociația Produs din Botoșani vinde în același loc o parte din produsele făcute de membrii asociației”, a declarat Doina Berescu.

În drogheria Ecoland, deschisă pe pietonalul bancar, vis-a-vis de BCR, lângă Ecomed, sunt la comercializare produse ”made in Botoșani”, din culturi cultivate în județul Botoșani, prelucrate pe plan local.

Ulei de cânepă produs la Dorohoi în fabrica Natural Hemp Heart, urmând ca în perioada următoare să fie expusă la vânzare și cânepa decorticată, dulceață de trandafir, oțet din trandafiri, apă de trandafir ”Deliciul Mihaelei”, toate produse dintr-o plantație de trandafir de pe malul Prutului, miere de albine de la Ferma apicolă Marineac, dar și uleiuri esențiale, săpunuri, perne terapeutice, apă florală, creme produse de Ecoland Botoșani din culturile proprii.

Toate acestea au fost expuse în premieră în același loc pentru ca botoșănenii să poată avea acces la produsele locale fabricate de antreprenorii locali.

 

Loading…

nv