Prima pagină » După succesul din Casa Poporului, senatorul Șoptică va fi ghid turistic la Cornișa și mănăstirea Coșula
Politică

După succesul din Casa Poporului, senatorul Șoptică va fi ghid turistic la Cornișa și mănăstirea Coșula

După ce a fost ghid turistic în Palatul Parlamentului pentru cei săraci care nu pot ajunge la Casa Poporului decât prin filmulețul pus de el pe Facebook, senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, liderul opoziției de pe plan local, va fi angajat de autoritățile locale să promoveze parcul de distracții Cornișa și mănăstirea Coșula.

Primarul Cătălin Flutur, la propunerea lui Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, a decis să-i propună șefului său din PNL, senatorului Costel Șoptică, sarcina de a fi ghid turistic în Aquapark&sports Cornișa, iar social-democratul Costică Macaleți i-a trimis liderului PNL Botoșani o propunere de a fi ghid turistic la Mănăstirea Coșula.
loading…
Flutur sper ca Șoptică să pună tot atât de mult suflet și în promovarea Cornișa cât a pus și în cazul Casei Poporului.
Macaleți a vrut să-i propună lui Șoptică să fie ghid turistic și la Memorialul Mihai Eminescu de la Ipotești. Din păcate pentru liderul PNL Botoșani, la Ipotești are un cuvânt de spus și fostul deputat PNL Verginel Gireadă și până când Șoptică nu-și dă cuvântul că Gireadă va fi din nou pe un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare nu ”pupă” locul de la Ipotești.
Deși de dragul USL-ului Macaleți l-ar susține pe Șoptică, utilajele lui Gireadă sunt cele care fac deszăpezirea pe anumite tronsoane de drumuri județene și nu riscă să se pună rău cu acesta.

Loading…

Șoptică a mai pierdut un post bun și la Păltiniș, unde ar fi putut fi ghid la Casa memorială a Sfântului Ioan Iacob și totodată în cea mai nordică localitate a României. Nu mai ”pupă” nici acel post deoarece Costel Romanescu, primarul comunei, tocmai a renunțat la funcțiile din partid și l-a făcut praf pe Șoptică spunând că Florin Țurcanu a fost un președinte mai bun pentru PNL.

CITEȘTE MAI DEPARTE