Prima pagină » FOTO O campioană la haltere și lupte și-a deschis propriul salon de frizerie și își trăiește visul ca antreprenor
Economic

FOTO O campioană la haltere și lupte și-a deschis propriul salon de frizerie și își trăiește visul ca antreprenor

A fost campioană europeană și națională la haltere și lupte, iar acum a pășit în antreprenoriat și vrea să se impună la fel ca în sport, prin muncă, disciplină și multă pasiune.

Este tânără, este fostă campioană la sport, acum a investit în sectorul servicii și vrea să fie cea mai bună și în antreprenoriat.

După zece ani de sport, frumoasa Bianca Brumă a renunțat la o carieră cu 100 de medalii naționale și internaționale și a pășit într-un alt domeniu.

Asta se întâmpla acum șase ani, când Bianca trecea de la medaliile la haltere și lupte la … frizerie.

Pasiunea ei, puterea de muncă au făcut ca și în noul domeniu să fie cea mai bună și să fie declarată campioană.

 

 

 

loading…

La sfârșitul anului trecut, Bianca a decis să-și ducă pasiunea la un alt nivel și a devenit antreprenor. În noiembrie 2018 a deschis Salon Botoșani, pe strada Vârnav 22, scara C, chiar în spatele Parcului Mihai Eminescu.

”La fosta frizerie la care am lucrat îmi tot spuneam că ”anul viitor îmi voi deschide propria mea frizerie”. Și tot am spus asta… aproape 6 ani. Anul trecut am decis să fac pasul decisiv, să îmi realizez visul”, a spus Bianca Brumă.

Și a reușit! Momentul când a găsit spațiul a fost unul cu un impact emoțional puternic pentru că visul prindea și contur fizic.

 

Loading…

 

Apoi a început perioada autorizațiilor și avizelor, care a fost aproape să o îngenuncheze.

”Am avut un moment în care am vrut să renunț din cauza birocrației… dar nu pot să fac asta. Eu sunt antrenată să trec peste orice obstacol și să devin cea mai bună. Am găsit spațiul, am găsit cu greu meseriași pentru amenajare, am trecut peste tot și am deschis. Este salonul meu, este visul meu și sunt mândră de ce am reușit”, a completat Bianca.

Campioana la lupte și la haltere câștigă din nou medalii, dar la frizerie.

La sfârșitul lunii ianuarie a participat la Turneul Campionilor 2019 și a obținut locul 3 la feminin, cu un public format din 400 de persoane și cu emoții pentru că și-a uitat acasă grătarele mașinii de tuns.

 

 

”Am avut mari emoții și nu știam ce să fac. O tipă de lângă mine s-a oferit și mi-a dat grătarele ei, iar în momentul în care am început să folosesc briciul jurații au venit lângă mine să vadă detaliile care i-au convins să îmi dea locul 3 la feminin”, a precizat Bianca Brumă. Aceasta a precizat că va mai participa în 2019 la concursuri în țară, dar la echipe mixt la care încă nu are partener, dar caută.  

Din martie, la Salon Botoșani campioana Bianca Brumă o va avea colegă pe Diana, specializată pe coafor.

La Salon Botoșani se pot tunde atât bărbații, femeile, cât și copiii. Există pachet de servicii VIP pentru femei, dar și pentru bărbați.

Pentru programări la Salon Botoșani puteți suna la 0757 848 717.

 

Facebook: https://www.facebook.com/SalonBotosani/