Prima pagină » O botoșăneancă pe pagina de Facebook a primarului Flutur, foto cu ”strada celor 1000 de lacuri”
Administrație

O botoșăneancă pe pagina de Facebook a primarului Flutur, foto cu ”strada celor 1000 de lacuri”

Starea drumurilor de la periferia municipiului Botoșani este mai mult decât jalnică, iar unii botoșăneni au ales să îl ”informeze” pe primarul Cătălin Flutur direct pe pagina acestuia de Facebook de starea în care se află străzile pe care locuiesc ei.

 

O botoșăneancă, al cărui cont de Facebook este Criss Tinna, a postat pe contul primarului o fotografie cu strada Drumul Tătarilor și îl critică pe edilul-șef pentru că nu i-a răspus până acum la petițiile trimise prin intermediul rețelei de socializare.

 

 

 

loading…

Loading…

”Bună seara, domnule primar! V-am scris de nenumărate ori despre problema cu care ne confruntăm pe strada Drumul Tătarilor și nu mi-ați răspuns niciodată! Uitați în ce condiții locuim în 2019 în orașul Botoșani!”, a scris botoșăneanca pe pagina de Facebook a primarului Flutur.

 

Unul dintre cei care a comentat la postare a precizat că Drumul Tătarilor este ”strada celor 1000 de lacuri”.

 

 

 

Licitația pentru modernizarea străzii Drumul Tătarilor a avut loc în ianuarie și pentru suma de 6,2 milioane lei, primită de Primăria Botoșani prin PNDL 2, au depus oferte trei firme locale care s-au asociat pentru această lucrare.

În aprilie sau mai se va stabili dacă oferta primiră de Primărie este acceptată și în mai sau iunie ar putea începe lucrările.

Deși aceste informații sunt publice, disperarea celor care locuiesc pe Drumul Tătarilor și a celorlalte străzi de la periferie este la un nivel insuportabil.