Prima pagină » Tincu a anunțat pe cine susține să candideze la funcția de primar din partea PSD
Politică

Tincu a anunțat pe cine susține să candideze la funcția de primar din partea PSD

Mihai Tincu, presedinte PSD Municipiul Botosani
Mihai Tincu, presedinte PSD Municipiul Botosani

În PSD încep să se evidențieze polii de putere și primul lider care a anunțat public pentru cine își manifestă susținerea ca să ajungă candidatul partidului la Primăria Botoșani este Mihai Tincu, liderul consilierilor municipali și președinte al organizației municipale social-democrată.

Omul de afaceri Mihai Tincu a declarat că îl susține pe unul dintre cei doi actuali viceprimari.

 

 

Loading…

”Nu e stabilit în partid nici candidatul pentru Primărie, nici pentru CJ. Mai avem un an și ceva până la alegeri. Eu, dacă va continua tot așa și dacă își îmbunătățește activitatea, îl voi susține pe viceprimarul Cosmin Andrei”, a declarat Mihai Tincu.

Întrebat dacă vede posibilă și o eventuală candidatură la Primăria Botoșani a actualului ministru al Muncii, Marius Budăi, Mihai Tincu a spus: ”Nu știu! Dar e posibil orice!”.

 

 

 

loading…

La Primăria Botoșani și-a anunțat intenția de a candida și deputatul Răzvan Rotaru, cel care a fost în 2018 văzut ca un copil rebel al PSD prin criticile aduse lui Mihai Tincu pentru activitatea din Consiliul Local, dar și liderului național Liviu Dragnea.

Viceprimarul Cosmin Andrei, aflat la al doilea mandat de vice, și-a anunțat la alegerile din organizația municipală a PSD intenția de a candida la funcția de primar, însă nu a avut curajul să-l înfrunte pe Mihai Tincu în cursa pentru funcția de președinte de organizație.