Prima pagină » Cornișa Aquapark&Sports, promovat la Târgul de Turism al României
Visit Botoșani

Cornișa Aquapark&Sports, promovat la Târgul de Turism al României

Botoșani, singurul loc din Nordul țării în care turiștii pot face rafting, au la dispoziție un aqua-park, piscine, spa, pot vizita mănăstiri, un centru istoric impresionant, cartierul vechi armenesc, cuptoare medievale și pot face shopping la câțiva dintre marii producători de cămăși și costume, ești acasă la Eminescu, Iorga și Antipa.

Municipiul Botoșani merge la cel mai mare târg de turism al României cu o ofertă care, pentru prima dată, conține și altceva pe lângă impresionanta moștenirea culturală și istorică.

 

 

Loading…

Primăria Botoșani începe campania de promovare la nivel național a parcului de agrement și distracții Cornișa Aquapark&Sports prin prezența la cel mai mare târg de turism al țării prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, condus de Florentina Gheorghiță.

”CNIPT Botoșani și Cornișa Aqua Park & Sports vor fi prezente la Târgul de Turism al României, care va avea loc la Romexpo, București în perioada 21.02- 24.02.2019, în pavilionul B2, stand 329. Vă așteptăm!”, este anunțul postat pe contul de Facebook al CNIPT Botoșani.

 

 

 

loading…