Prima pagină » O nouă investiție în Ștefănești: 3,1 milioane lei pentru Centru de zi și unitate de îngrijire la domiciliu a bătrânilor
Administrație

O nouă investiție în Ștefănești: 3,1 milioane lei pentru Centru de zi și unitate de îngrijire la domiciliu a bătrânilor

Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești
Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești

După investiții în școli și grădinițe, în asfaltarea drumurilor locale și în crearea de zeci de mici afaceri și de locuri de muncă, Primăria Ștefănești a atras o nouă finanțare din fonduri europene.

Orașul Ștefănești va primi 3,1 milioane lei pentru construirea unui centru de zi pentru bătrâni și a unei unități care să se ocupe cu îngrijirea la domiciliu a vârstnicilor care nu se mai pot deplasa.

Primarul Florin Buțura a primit o adresă de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est cu privire la noua finanțare pe care o va primi Ștefăneștiul.

 

Loading…

”Vă comunicăm faptul că a fost semnat de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional Contractul de finanțare nr. 3554 aferent cererii de finanțare menționate”, se precizează în adresa trimisă de Cristian Gheorghe Zamă, directorul Direcției Organism Intermediar POR din ADR, primarului Florin Buțura.

Aflat la primul mandat de primar, Florin Buțura a reușit să atragă finanțări europene de câteva milioane de euro.

 

loading…