Prima pagină » 25 de ani de Prodalcom, noile sticle Voronskaya lansate în România cu Daniel Buzdugan FOTO-VIDEO
Economic

25 de ani de Prodalcom, noile sticle Voronskaya lansate în România cu Daniel Buzdugan FOTO-VIDEO

Sursa foto: contul de Facebook Voronskaya


Moment aniversar pentru una dintre cele mai importante companii din județul Botoșani, sărbătorit cu lansare de produse, muzică bună, prieteni buni și multă emoție. Cunoscutul show-man Daniel Buzdugan a fost prezentator la petrecerea cu ștaif organizată cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență a companiei Prodalcom, producătorul cunoscutelor mărci de vodcă Voronskaya și Ștefan cel Mare.

Oamenii de afaceri Cornel Șfaițer, Nicu Catană și Dan Ursu au dat o petrecere de zile mari cu invitați unul și unul din mediul de afaceri, politică și administrație.

Totul a început cu prezentarea făcută de Daniel Buzdugan firmei conduse de cei trei business-mani. Apoi cu premierea angajaților care sunt încă de la început în companie, apoi cu cei care au peste 20 de ani de vechime în Prodalcom. Cât de ciudat sună în România ca o companie să își premieze angajații care sunt alături de ea de 25 și 20 de ani într-o perioadă în care criza forței de muncă este răspândită în toate domeniile, dar asta spune tot despre cum își tratează Șfaițer & co. salariații.

 

Loading…

”Puțină lume știe că eu și Nicu(Catană – n.r.) ne cunoaștem de când eram mici, el a fost la cumetria mea când aveam vreo zece luni”, a declarat omul de afaceri Cornel Șfaițer, cel care le-a avut alături și pe soția Dana, și fiicele Alice și Katy. De asemenea, Tatiana Furdui, directorul comercial al Prodalcom și sora lui Cornel Șfaițer a fost prezentă și premiată pentru loialitatea față de Prodalcom.

”Oameni buni, e ceva rar să mai întâlnim o companie cu capital românesc atât de dezvoltată în această perioadă”, a spus și Daniel Buzdugan, vizibil impresionat de rezistența firmei botoșănene Prodalcom prin brandurile Voronskaya și Ștefan cel Mare.

După un spectacol muzical, Prodalcom a lansat în România, la împlinirea a 25 de ani de activitate și 100 de ani de Centenar al Marii Uniri, noile sortimente de vodcă Voronskaya, cu noile ambalaje și care datorită procesului de filtrare nou a devenit una dintre cele mai fine băuturi de acest gen, fiind în gama hi quality.

 

Unul dintre organizatorii petrecerii de 25 de ani a fost Gabi Sănduc, cel care a primit o diplomă specială din partea lui Cornel Șfaițer, Nicu Catană și Dan Ursu pentru devotamentul arătat companiei Prodalcom.

 

Alături de Șfaițer, Catană și Ursu au fost nume grele din business și din comunitate. De la Tonino și Anca Boldea, la Mihai și Mona Vrăjitoru, Marian Bidașcă, Ciprian Bidașcă, Răzvan și Gabi Iacob, Paul și Ștefana Tomescu, Alex și Anca Vrăjitoru, Gabriel Timofte, la primarul Cătălin Flutur și soția sa Mia Flutur, ministrul Marius Budăi, Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, senatorul Costel Șoptică și soția sa Magda, fostul prefect Cristian Roman și soția sa, medicul Carmen Roman, deputații Mihaela Huncă, Răzvan Rotaru și Costel Lupașcu, viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu, vicepreședintele Consiliului Județean Liviu Toma, și fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, actualul avocat Cristian Popovici. Totodată, șefii ISU și ai Poliției, ai Finanțelor, Direcției Sanitar-Veterinare și ai Protecției Consumatorilor au fost invitați la petrecerea pentru marcarea unui sfert de veac de existență a Prodalcom Vorona.

Bogdan CALINIUC

 

loading…