Prima pagină » Liderul ALDE Botoșani, prezent la evenimentul dedicat celor 100 de ani de la nașterea lui Dan A. Lăzărescu
Politică

Liderul ALDE Botoșani, prezent la evenimentul dedicat celor 100 de ani de la nașterea lui Dan A. Lăzărescu

Comunicat de presă:

Astăzi, 29 noiembrie, Liliana Mincă, in calitate de presedinte ALDE BOTOSANI, a participat cu mult interes la evenimentul organizat de Institutul de Studii Liberale (ISL) și Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) care marcheazā 100 de ani de la nașterea marelui om politic liberal, ilustru istoric, scriitor, eseist, traducător și interpret, Dan A. Lăzărescu.

Evenimentul a fost dedicat cinstirii întregii activități politice și culturale. Dan A. Lăzărescu a fost o personalitate de al cărui nume se leagă renașterea liberalismului românesc după 1989.

 

 

Loading…

A avut o contribuție activă în promovarea valorilor liberale și democratice, sprijinind în mod consecvent toate inițiativele politice și legislative care s-au axat pe valorile liberale, interesul național, drepturile și libertățile cetățenilor.

La eveniment au participat președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, fostul președinte al României, Emil Constantinescu, secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, Dinu Zamfirescu, membru fondator al PNL în 1990, prof.univ. dr. Daniel Barbu, liderul grupului ALDE din Camera Deputaților Varujan Vosganian, economistul și poetul Virgil Stoenescu, fostul senator liberal Puiu Hașotti, precum și fostul ministru liberal Paul Păcuraru. De asemenea, au fost prezenți parlamentari și lideri din conducerea ALDE, dar și foști și actuali membri PNL, printre care Dan Radu Rușanu, Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, Bogdan Popescu, Ovidiu Drăgănescu, Vlad Moisescu.

 

 

 

loading…